ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Μας αξίζει δικαιωματικά το πρωτάθλημα» – Τι είπε για Παπουλή, Φαμπιάνο, Ακιντόλα και άλλους

«Μας αξίζει δικαιωματικά το πρωτάθλημα» – Τι είπε για Παπουλή, Φαμπιάνο, Ακιντόλα και άλλους

Δηλώσεις στον Sports1 έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, ο οποίος είπε πολλά κι ενδιαφέροντα…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν θα διεκδικήσει η Ομόνοια τον τίτλο του πρωταθλητή: «Βρεθήκαμε ενώπιον πρωτόγνωρων καταστάσεων, αυτό είναι δεδομένο. Η Ομόνοια ήταν πρώτη και το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά μετά την απόφαση της Κυβέρνησης να μην υιοθετήσει το ποδοσφαιρικό πρωτόκολλο. Δηλαδή, δεν ευθύνεται η Ομόνοια για τη διακοπή. Δεν μιλάμε για ένα παιχνίδι που χάσαμε στο γήπεδο και προσπαθούμε να το κερδίσουμε στα χαρτιά, αλλά για κάτι που δικαιωματικά μας αξίζει, εφόσον ήμασταν στην πρώτη θέση όταν αναγκαστικά τερματίστηκε το πρωτάθλημα λόγω ανωτέρας βίας και κυβερνητικών αποφάσεων. Αυτό που ανέφερε ο Πρόεδρος μας, είναι ότι θα παρακολουθούμε τι γίνεται σε άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που διακόπηκαν ή θα διακοπούν και ανάλογα θα δούμε πως θα προχωρήσουμε».

Για τον Λούφτνερ που ανακοινώθηκε σήμερα η παραμονή του: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που καταφέραμε τη συνέχιση της συνεργασίας μας με τον Λούφτνερ. Το θέλαμε κι εμείς και ο ίδιος ο παίκτης. Το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό και οι συνθήκες πολύ καλές. Είδε ότι μέσα από την Ομόνοια μπορεί να εξελιχθεί και πως υπάρχει και η προοπτική του πρωταθλητισμού και της Ευρώπης».

Για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας για Παπουλή: «Από πέρσι ακολουθούμε την τακτική, να μη σχολιάζουμε δημοσιεύματα. Έχουν γραφτεί πάρα πολλά ονόματα, αλλά δεν θα μπούμε στον πειρασμό να σχολιάζουμε».

Για τον Χούμποτσαν: «Δεν είναι μυστικό ότι θέλουμε να διατηρήσουμε και τον Χούμποτσαν, όμως δεν έχουμε καταλήξει ακόμα σε συμφωνία. Προτού κοιτάξουμε για ενίσχυση, θελήσαμε να ξεκαθαρίσουμε την κατάσταση με τους υφιστάμενους παίκτες της αμυντικής μας γραμμής».

Για τον Φαμπιάνο: «Κατανοούμε το ενδιαφέρον που υπάρχει από τα ΜΜΕ και τον κόσμο μας, αλλά δεν θέλουμε να σχολιάσουμε κάτι, εφόσον δεν υπάρχει κατάληξη».

Για τον Ακιντόλα: «Θέλουμε να διατηρήσουμε τον Ακιντόλα στο ρόστερ μας, αλλά δεν θέλουμε να πούμε κάτι παραπάνω αυτή την στιγμή. Η κάθε περίπτωση έχει τις ιδιαιτερότητες της και δεν έχουμε κάτι να αναφέρουμε στον κόσμο μας αυτή τη στιγμή».

Για τον Μποτεάκ: «Δεν έχουμε υπόψη μας ενδιαφέρον άλλων ομάδων για τον Μποτεάκ».

Για το αν επηρεάστηκε οικονομικά από την πανδημία η Ομόνοια: «Δεν υπάρχει καμία ομάδα στον πλανήτη που να μην έχει επηρεαστεί. Εμείς θα καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια, για να συνεχίσει η ομάδα δυναμικά την πορεία της».

Για το αν θα γίνουν λίγες η πολλές μεταγραφές: «Ο κόσμος μας να μην περιμένει μεγάλες αλλαγές, όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Προτεραιότητα μας είναι να διατηρήσουμε το τεχνικό τιμ, το υποστηρικτικό προσωπικό και το ίδιο ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές».

The post «Μας αξίζει δικαιωματικά το πρωτάθλημα» – Τι είπε για Παπουλή, Φαμπιάνο, Ακιντόλα και άλλους appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Έντονη αντίδραση της Αρχής κατά της Διαφθοράς για Κατσουνωτό - «Έδειξε ανυπακοή σε πρόνοιες της νομοθεσίας»

Στην απόφαση για τη μη άσκηση ποινικής δίωξης στον Μιχάλη Κατσουνωτού προχώρησε η Νομική Υπηρεσία, προκαλώντας την αντίδραση Αρχής κατά της Διαφθοράς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top