ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αναμενόμενη εξέλιξη στην Ομόνοια 1948…

Αναμενόμενη εξέλιξη στην Ομόνοια 1948…

Η Ομόνοια 1948 ανακοίνωσε σήμερα (27/05) την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή Μιχάλη Σεργίου μέχρι τον Μάιο του 2021.

Μία αναμενόμενη κίνηση/εξέλιξη θα λέγαμε, αφού θα ήταν… παράλογο να μη συνέχιζε στην ομάδα ο άνθρωπος που την οδήγησε σε δύο συνεχόμενες ανόδους, από το Αγροτικό στη Γ΄ κατηγορία.

Θεωρείται δεδομένο πως αν το έργο του Κύπριου τεχνικού κριθεί επιτυχημένο και τη νέα σεζόν, ειδικά αν συνδυαστεί με νέα άνοδο (σσ. στη Β΄ κατηγορία), θα γίνει κουβέντα για νέα επέκταση συμβολαίου, όμως σίγουρα τότε θα έχουν ανέβει και άλλο οι “μετοχές” του Σεργίου στο Κυπριακό ποδοσφαιρικό “χρηματιστήριο” και δεν αποκλείεται να υπάρξουν και άλλοι… μνηστήρες, δυσκολεύοντας την προσπάθεια της Ομόνοιας 1948, ειδικά αν θα κληθεί να ανταγωνιστεί πιο γεμάτα “πορτοφόλια”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Ανακοίνωση για το… θέμα προπονητή στην Ομόνοια 1948

The post Αναμενόμενη εξέλιξη στην Ομόνοια 1948… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top