La Liga: 32 σερί μέρες με μπάλα! Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 28ης αγωνιστικής

La Liga: 32 σερί μέρες με μπάλα! Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 28ης αγωνιστικής

Μετά το «πράσινο φως» της ομοσπονδίας για να γίνονται αγώνες Δευτέρα και Παρασκευή, το ισπανικό πρωτάθλημα θα έχει ποδόσφαιρο για 32 διαδοχικές μέρες, μέχρι τις δύο τελευταίες αγωνιστικές, όπου παιχνίδια με βαθμολογική σημασία θα διεξαχθούν ίδια μέρα και ώρα.

Η ισπανική ομοσπονδία άναψε το «πράσινο φως» για να γίνονται αγώνες της La Liga Δευτέρα και Παρασκευή. Αυτό, επί της ουσίας, σημαίνει ότι για 32 ημέρες και μέχρι να φτάσουμε στις τελευταίες δύο αγωνιστικές, θα έχουμε ισπανικό πρωτάθλημα… κάθε μέρα!

Η μπάλα θα αρχίσει να κυλάει ξανά στις 11 Ιουνίου με το ντέρμπι Σεβίλλη – Μπέτις και καθημερινά θα έχουμε ποδόσφαιρο, έως και τις 12 Ιουλίου, όταν θα ολοκληρωθεί η 36η αγωνιστική.

Θα απομένουν οι δύο τελευταίες, οι οποίες όμως παραδοσιακά τα παιχνίδια με βαθμολογική σημασία διεξάγονται ίδια ώρα και μέρα, κάτι που θα γίνει την Τετάρτη 15 και την Κυριακή 19 Ιουλίου, όταν και θα πέσει η αυλαία της φετινής La Liga.

Με βάση τα κριτήρια που εφαρμόζει η LaLiga για το καλαντάρι, η πρώτη αγωνιστική (28η) μετά την επανέναρξη θα είναι η εξής:

Πέμπτη 11 Ιουνίου

23:00 Σεβίλλη – Μπέτις

Παρασκευή 12 Ιουνίου

19:30 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης
21:30 Γρανάδα – Χετάφε

Σάββατο 13 Ιουνίου

18:00 Ρεάλ Σοσιεδάδ – Οσασούνα
20:30 Εσπανιόλ – Αλαβές
23:00 Βαλένθια – Λεβάντε

Κυριακή 14 Ιουνίου

18:00 Θέλτα – Βιγιαρεάλ
20:30 Λεγανές – Βαγιαδολίδ
23:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Έιμπαρ

Δευτέρα 15 Ιουνίου

22:30 Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα

Πηγή: gazzetta.gr

The post La Liga: 32 σερί μέρες με μπάλα! Δείτε το ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ της 28ης αγωνιστικής appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Κυπριακό: Πάμε σε νέα πενταμερή χωρίς κοινή βάση- Ο τουρκικός εκβιασμός σε πλήρη εξέλιξη

Η πενταμερής που προγραμματίζεται για το δεύτερο δεκαπενθήμερο Ιουλίου, δεν προοιωνίζεται θετική προοπτική με ουσία., αντιθέτως ως ένα ακόμη επεισόδιο στη μακρά σειρά των προσπαθειών που εκφυλίζονται, πριν καν ξεκινήσουν. Και η ευθύνη για αυτό, δεν βαραίνει «αμφότερες τις πλευρές», όπως συχνά ακούγεται από ξένους διπλωμάτες. Βαραίνει συγκεκριμένα την τουρκική πλευρά και τον κατοχικό ηγέτη, ως το φερέφωνο της Άγκυρας.

BEST OF TOTHEMAONLINE