Κουτίνιο – Premier League: Πέντε ομάδες «παλεύουν» για την υπογραφή του

Κουτίνιο – Premier League: Πέντε ομάδες «παλεύουν» για την υπογραφή του

Η… μισή Premier ενδιαφέρεται για τον Φιλίπε Κουτίνιο ενόψει του καλοκαιριού, με τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό να έχει να επιλέξει ανάμεσα σε πέντε συλλόγους από το κορυφαίο επίπεδο.

Μήλον της έριδος για τα βαριά ονόματα της Premier League αποτελεί ο Φιλίπε Κουτίνιο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

Ο Βραζιλιάνος πρώην μέσος της Λίβερπουλ ψάχνει την πρόταση από το Νησί που θα του επιτρέψει να τελειώσει τη μαρτυρική θητεία του στην Μπαρτσελόνα και με δεδομένο πως δεν πρόκειται να επιστρέψει στους Reds, τα αγγλικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για πολιορκία πέντε ομάδων με στόχο την απόκτησή του:

Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λέστερ και Νιουκάστλ φέρονται οι έντονα ενδιαφερόμενοι για να υπογράψουν τον 28χρονο σταρ, οι οποίοι βέβαια θα κληθούν να σπάσουν τα ταμεία τους για να τον κάνουν δικό τους.

Όπως αναφέρουν δημοσιέυματα στην Ισπανία, ο Κουτίνιο κοστολογείται άνω των 100 εκατ. ευρώ, σε ένα ιδιαίτερο μεταγραφικό παζάρι που δύσκολα θα σπάσει το φράγμα των εννιαψήφιων τιμών για αγορές.

gazzetta.gr

The post Κουτίνιο – Premier League: Πέντε ομάδες «παλεύουν» για την υπογραφή του appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Επιμένει ο Τατάρ: «Δεν τίθεται ζήτημα να αποδεχτώ συνέχιση των συνομιλιών από το Κραν Μοντανά»

Σε νέα συνέντευξή του, αυτή τη φορά στο αντιπολιτευόμενο πρακτορείο ειδήσεων ΑΝΚΑ, ο Ερσίν Τατάρ επανέλαβε ότι δεν τίθεται θέμα να συνεχίσει από το Κραν Μοντανά και υποστήριξε ότι το αίτημα για συνέχιση των διαπραγματεύσεων από το σημείο όπου είχαν διακοπεί δεν προήλθε από τον Γενικό Γραμματέα Γκουτέρες αλλά από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE