Τέλος ο Σκίμπε

Τέλος ο Σκίμπε

Παρελθόν από την Μπορούσια Ντόρτμουντ αποτελεί ο Μίχαελ Σκίμπε, μετά από ένα χρόνο σχεδόν που πρόσφερε τις υπηρεσίες του.

Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας, βρισκόταν στις ακαδημίες της ομάδας, ωστόσο δεν θα συνεχίσει να βρίσκεται σε αυτή.

Μάλιστα έχει ανακοινωθεί ότι ο Σκίμπε αναμενόταν να βρίσκεται στην Κ23 του συλλόγου αντί της Κ19, αλλά τελικά τα πράγματα άλλαξαν.

Μάλιστα ο Λαρς Ρίκεν, παραδέχθηκε δημόσια ότι οι δύο πλευρές δεν θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους, χωρίς ωστόσο να δώσει περισσότερες πληροφορίες.

Πηγή: www.sportime.gr

The post Τέλος ο Σκίμπε appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.