ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Απίστευτη περιπέτεια για Μποτεάκ – Έπεσε θύμα απάτης από τρομοκράτη!

Απίστευτη περιπέτεια για Μποτεάκ – Έπεσε θύμα απάτης από τρομοκράτη!

Η ιστοσελίδα www.getfootballnewsfrance.com φιλοξενεί δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας, Ερίκ Μποτεάκ, όπου μεταξύ άλλων αναφέρεται σε μία… απίστευτη περιπέτεια που είχε με την ταυτότητα του που είχε κλαπεί από έναν τρομοκράτη που καταζητείται.

Ο Μποτεάκ είχε διαπιστώσει το πρόβλημα με την ταυτότητα του το 2017 σε ένα ταξίδι του στην Αυστραλία με τις αρχές να έχουν… θέμα με την έκδοση βίζας. «Τότε σκεφτήκαμε πως ήταν περίεργο, δεν ξέραμε το γιατί» αναφέρει ο Μποτεάκ με τις αρχές να του επισημαίνουν πως έχει πέσει θύμα απάτης και πως η ταυτότητα του χρησιμοποιείται από έναν τρομοκράτη που καταζητείται ανά το παγκόσμιο.

Πρόσφατα, όταν από την Κύπρο είχε ταξιδέψει στη Γαλλία, είχαν κάνει έλεγχο στον Μποτεάκ στο αεροδρόμιο Φρανκφούρτης για αρκετή ώρα στον ίδιον και στις αποσκευές του.  «Έφτασα στην Γερμανία στις 5 μ.μ. το Σάββατο και επρόκειτο να πετάξω στο Παρίσι στις 8:30 π.μ. την Κυριακή. Στο μεταξύ ήθελα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο και να επιστρέψω το πρωί, αλλά δεν με άφηναν να φύγω από το αεροδρόμιο» είπε περί αυτού ο παίκτης της Ομονοιας και ολοκλήρωσε την αναφορά του στην περιπέτεια με την… κλοπή της ταυτότητας του λέγοντας «Έχω ξανακάνει το διαβατήριο μου, την ταυτότητα μου, έχω ακόμα την επιστολή καταγγελίας μαζί μου. Εκτός από αυτό, δεν έχω καμία λύση. Μέχρι να πιάσουν αυτό το άτομο, θα συνεχίσει να με ενοχλεί αυτό. Δεν μπορώ να το πιστέψω, δεν θέλω να το κάνω αυτό όλη μου τη ζωή».

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post Απίστευτη περιπέτεια για Μποτεάκ – Έπεσε θύμα απάτης από τρομοκράτη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top