Χωρίς να παρασυρθεί για τον τελικό

Χωρίς να παρασυρθεί για τον τελικό

Με τον «αέρα» του 3-0 του πρώτου ημιτελικού καθώς και με την ψυχολογία να είναι στα ύψη μετά και το πάτημα στην κορυφή του πρωταθλήματος ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει η ώρα 17:00 στο ΓΣΠ την Ομόνοια.

 

Το σκορ της 08ης Απριλίου έχει δώσει ένα μεγάλο και σαφές προβάδισμα στον ΑΠΟΕΛ για πρόκριση για ακόμη μία χρονιά στον τελικό κυπέλλου.  Παρόλα αυτά, ο Θόρστεν Φινκ συνέστησε σοβαρότητα και συγκέντρωση στους παίκτες του για να ολοκληρωθεί χωρίς προβλήματα ο στόχος πρόκρισης στον τελικό κυπέλλου.

Οι Καρλάο, Ντε Βινσέντι, Ρίισε, Νάφιου και Κωνσταντίνου, δεν είναι στην αποστολή του σημερινού αγώνα για διάφορους λόγους.

Ο Γερμανός τεχνικός του ΑΠΟΕΛ πιθανολογείται θα χρησιμοποιήσει στο βασικό σχήμα της ομάδας τους Πάρντο, κάτω από τα δοκάρια, Αμορίν και Κακά, κεντρικό αμυντικό δίδυμο, Σέρτζιο στο δεξί αμυντικό άκρο και Αντωνιάδης στο αριστερό, Γκόμες και Βινίσιους οι δύο στο χώρο του κέντρου, με Αλωνεύτη και Εφραίμ στα «φτερά» του κέντρου και επιθετικό δίδυμο τους Σέρινταν και Τζιμπούρ. 

Οι Χιώτης, Λάνινγκ, Μοράις, Χαραλαμπίδης, Αλεξάνδρου, Αρτυματάς, διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Ανακοίνωσαν κάθοδο Ολγκίν στην Κύπρο τα ΗΕ - Την Παρασκευή θα έχει επαφές στο Παρίσι

Tην επικείμενη επίσκεψη της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στην Κύπρο για επαφές με τις δύο πλευρές στο πλαίσιο της προετοιμασίας της άτυπης διευρυμένης συνάντησης στις 16-17 Ιουλίου στην Νέα Υόρκη, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των δημοσιογράφων στην έδρα του διεθνούς οργανισμού.

BEST OF TOTHEMAONLINE