Στο Ισραήλ στις 23 Ιουνίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα

Στο Ισραήλ στις 23 Ιουνίου ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, σύμφωνα με ισραηλινή ιστοσελίδα

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 23 Ιουνίου με αντιπροσωπεία Υπουργών, ώστε να συζητήσει θέματα τουρισμού και για τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.

 
Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα, Ynetnews.com στο Ισραήλ ο Πρόεδρος Αναστασια΄δης και η αντιπροσωπεία του θα συζητήσουν τις τουριστικές σχέσεις ανάμεσα στις δύο χώρες και πιθανή συνεργασία με την Ελλάδα και το Ισραήλ, και θέματα που αφορούν τις τουρκικές παράνομες γεωτρήσεις στην Ανατολική Μεσόγειο.
 
Αναφέρεται επίσης ότι ο Έλληνας Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να επισκεφθεί το Ισραήλ στις 16 Ιουνίου για να συζητήσει την επανέναρξη των πτήσεων ανάμεσα στις δύο χώρες. Όπως αναφέρεται, αυτό θα είναι το πρώτο ταξίδι του Πρωθυπουργού της Ελλάδας από την έναρξη της πανδημίας.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Αιματηρό οικογενειακό θρίλερ στη Λευκωσία: Καταζητείται 35χρονος για απόπειρα φόνου της συζύγου και της πεθεράς του

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ένα θρίλερ στην πρωτεύουσα μετά την αιματηρή επίθεση που σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, αναστατώνοντας τη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE