Η Άιντραχτ σώθηκε, η Βέρντερ… «καίγεται»

Η Άιντραχτ σώθηκε, η Βέρντερ… «καίγεται»

 

Ήταν μέχρι να μπει το πρώτο. Για μία ώρα, η Βέρντερ Βρέμης στεκόταν καλύτερα στο γήπεδο, όμως από την στιγμή που η καλοζυγισμένη κεφαλιά του Αντρέ Σίλβα έκανε το 0-1 (61’), οι γηπεδούχοι διέλυσαν.

Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης κατάφερε να κρατήσει για πρώτη φορά φέτος το μηδέν εκτός έδρας και με το 0-3, ουσιαστικά ξεμπέρδεψε με την υπόθεση παραμονή, αφήνοντας την Βέρντερ Βρέμης στο χείλος του γκρεμού και την προτελευταία θέση.

Παρά το τελικό 0-3, στο πρώτο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο, μάλιστα είχαν δύο μεγάλες στιγμές με Κλάασεν (15’) και Σέλκε (23’) να ανοίξουν το σκορ.

Στην επανάληψη, η Φρανκφούρτη σοβαρεύτηκε, βρήκε τα κενά στην αντίπαλη άμυνα και τελείωσε το ματς. Το 4ο γκολ μετά την διακοπή από τον Αντρέ Σίλβα (61’) άνοιξε τον χορό των γκολ, με το σκορ να ξεφεύγει με την είσοδο στο παιχνίδι του Ιλσάνκερ.

Ο Αυστριακός μέσος βρήκε δίχτυα δύο φορές στο τελευταίο δεκάλεπτο (81’, 90’) και η Φρανκφούρτη με το 0-3 βρήκε την ευρύτερη εκτός έδρας νίκη της για τη φετινή σεζόν.

Πηγή: Sdna.gr

The post Η Άιντραχτ σώθηκε, η Βέρντερ… «καίγεται» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Με το βλέμμα στην Ολγκίν μετά το Εθνικό: «Λιγότερα λόγια, περισσότερη δουλειά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η προσπάθεια για επανεκκίνηση των συνομιλιών παραμένει ανοιχτή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενημέρωσε την πολιτική ηγεσία για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις επαφές που είχε στη Νέα Υόρκη, με το ενδιαφέρον να στρέφεται πλέον στην κάθοδο της Μαρία Άνχελα Ολγκίν τον Οκτώβριο και στην προετοιμασία της επόμενης άτυπης διευρυμένης διάσκεψης.

BEST OF TOTHEMAONLINE