ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Αλλάζει» ο ΑΠΟΕΛ…

«Αλλάζει» ο ΑΠΟΕΛ…

Στον ΑΠΟΕΛ ο προγραμματισμός δεν σταματά και ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχοντας ανοιχτή γραμμή με τον Λούκα Χατζηλούκα και τη διοίκηση, αξιολογεί προτάσεις που φτάνουν καθημερινά στα γραφεία της ομάδας.

Τα ονόματα… πέφτουν βροχή και ο Ελλαδίτης κόουτς προσπαθεί να βρει τους κατάλληλους για να «χτίσει» τον νέο ΑΠΟΕΛ. Είναι πραγματικότητα, πως οι γαλαζοκίτρινοι θα πρέπει να έχουν ένα δυνατό ρόστερ με μειωμένο μπάτζετ μετά τα νέα οικονομικά δεδομένα λόγω κορωνοϊού.

Οι περιπτώσεις των Χαλένιους, Σάβιτς και Ντε Βινσέντι, δεν είναι οι μόνες που απασχολούν τη διοίκηση, καθώς, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, θέλουν όσο το δυνατό συντομότερα να κλείσουν και οι εκκρεμότητες με Αλωνεύτη και Βάτερμαν. Ήδη, πολλοί ποδοσφαιριστές αποτελούν παρελθόν, ενώ έληξε ο δανεισμός τόσο του Μπέλετς, όσο και του Βιντιγκάλ.

Όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, όπως γράψαμε πιο πάνω, αξιολογούνται πολλές περιπτώσεις, με τον ΑΠΟΕΛ να «αλλάζει», αφού χτίζεται από το μηδέν από τον Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο Ελλαδίτης κόουτς θα κάνει την ομάδα όσο πιο δυνατή και ανταγωνιστική μπορεί, για να πετύχει τους στόχους της, που δεν είναι άλλοι από την καλή παρουσία στην Ευρώπη και να βρεθεί σε ένα όμιλο, ενώ το πρωτάθλημα και το κύπελλο στις εγχώριες διοργανώσεις.

Υ.Γ. Το να «χτιστεί» ένα ρόστερ με μικρότερο μπάτζετ, δεν σημαίνει αδύναμη ομάδα.

 

The post «Αλλάζει» ο ΑΠΟΕΛ… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top