ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο

Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο

Δύο εβδομάδες πριν την επανέναρξη της Premier League, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως οι ομάδες θα μπορούν να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε ένα ματς και να έχουν 9 παίκτες στον πάγκο.

Μετά από τρεις μήνες αποχής το κατά πολλούς κορυφαίο πρωτάθλημα της Ευρώπης κάνει αγώνα δρόμου για να επανεκκινήσει, με τις ομάδες να παίρνουν μέρος σε μαραθώνιες συζητήσεις και την Premier League να ακούει τις εισηγήσεις τους με στόχο η επιστροφή στην κανονικότητα να είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή.

Στο τελευταίο μίτινγκ που παρέστησαν οι εκπρόσωποι των 20 ομάδων της Premier League και το οποίο διήρκεσε σχεδόν τρεις ώρες, αποφασίστηκε να μπορούν οι ομάδες να κάνουν μέχρι και πέντε αλλαγές σε κάθε παιχνίδι, με τον εκάστοτε προπονητή να έχει στη διάθεση του τρεις ευκαιρίες μέσα στο ματς για να τις πραγματοποιήσει.

Πέρα ωστόσο από τον αριθμό των αλλαγών συζητήθηκε και το θέμα του αριθμού των αναπληρωματικών, με την Τσέλσι να ζητάει και να πετυχαίνει την αύξηση του αριθμού των παικτών που θα βρίσκονται στον πάγκο σε κάθε αγώνα.

Αντί για 7 θα βρίσκονται πλέον 9, με το στόχο φυσικά να είναι να έχουν οι προπονητές δυνατότητα για μεγαλύτερο rotation, ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι τραυματισμών από τα πολλά ματς που θα κληθούν να δώσουν οι ομάδες μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη σέντρα μετά την τρίμηνη αποχή θα γίνει στις 17 Ιουνίου όπου και είναι προγραμματισμένες οι εξ αναβολής αναμετρήσεις Άστον Βίλα – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι – Άρσεναλ, ενώ μέχρι στιγμής έχουν διεξαχθεί πέντε γύροι τεστ για Covid-19 και από τα 5.079 δείγματα, μόνο 13 έχουν βρεθεί θετικά στον κορονοϊό.

Πηγή: sport24.gr

The post Πρέμιερ Λιγκ: ΑΠΟΦΑΣΗ για τις αλλαγές και για το πόσοι παίκτες θα είναι στον πάγκο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top