ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσφέρει 50 εκατομμύρια για Μπενασέρ!

Προσφέρει 50 εκατομμύρια για Μπενασέρ!

Για τον Αλγερινό άσο της Μίλαν θα κινηθεί η Μάντσεστερ Σίτι, με τον Ισμαέλ Μπενασέρ να είναι προσωπική επιλογή του Γκουαρντιόλα.

Τις προσπάθειες τους εντείνουν οι “πολίτες” για να φέρουν τον 23χρονο μέσο στο Έτιχαντ. Ο τεχνικός της ομάδας έχει ήδη ξεκινήσει το ψηστήρι στον Μπενασέρ και όπως γράφουν τα Μέσα στη Γαλλία, θέλει να ολοκληρώσει την περίπτωσή του το συντομότερο δυνατό.

Ο Γκουαρντιόλα έχει καταλήξει στον διεθνή άσο για την ενίσχυση της μεσαίας του γραμμής. Έχει εντυπωσιαστεί από την παρουσία του στο Σαν Σίρο και επιθυμεί την απόκτησή του… χθες. Όπως αναφέρει το RMC Sport, ο Ισπανός έχει ήδη έρθει σε επαφή με την πλευρά του παίκτη.

Σκοπός του είναι να του αναλύσει το πλάνο του γι’ αυτόν. Πώς θα τον χωρέσει στην ομάδα του και τον τρόπο με τον οποίο θα τον εξελίξει σε έναν από τους κορυφαίους χαφ του πλανήτη. Κάτι που έχει κάνει με αρκετούς ποδοσφαιριστές στο παρελθόν.

Θέλει να τον πείσει άμεσα να πει το ναι στην πρόταση της Σίτι. Ακόμη κι εάν ισχύσει η ποινή του αποκλεισμού από την Ευρώπη, πιστεύει πως το πρότζεκτ του είναι ελκυστικό. Ο Γκουαρντιόλα μάλιστα είναι μάλιστα ενήμερος για τη ρήτρα των 50 εκατομμυρίων στο συμβόλαιο του Αλγερινούκαι είναι πρόθυμος να τα δώσει ώστε να τον φέρει στην ομάδα.

Τα πλάνα του ενδέχεται να δυσκολέψει η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι πρωταθλητές Γαλλίας έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον Μπενασέρ εδώ και καιρό. Εάν λοιπόν αντιληφθούν πως η Σίτι κάνουν την κίνηση τους για τον άσο των “ροσονέρι” τότε είναι πολύ πιθανό να κάνουν κι εκείνοι την πρότασή τους.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Προσφέρει 50 εκατομμύρια για Μπενασέρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top