ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE η συνέντευξη Λούκα Φανιέρου στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

LIVE η συνέντευξη Λούκα Φανιέρου στην εκπομπή «Χωρίς VAR»

Καλεσμένος στην αποψινή (04/06, 21:30) αθλητική εκπομπή της Cablenet, «Χωρίς VAR», είναι ο Πρόεδρος του Ερμή Αραδίππου Λούκας Φανιέρος.

Ο ισχυρός άντρας των «φτεροπόδαρων» θα παραχωρήσει συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στη συνδρομητική πλατφόρμα και θα ανοίξει τα χαρτιά του, μιλώντας για την πρόκληση της νέας χρονιάς και την επιστροφή του Ερμή στη μεγάλη κατηγορία.

Θα αναλύσει τις θέσεις του για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος, την αύξηση των ομάδων σε 14, θα μιλήσει ακόμη για τα νέα οικονομικά δεδομένα που διαμορφώνονται στο Κυπριακό ποδόσφαιρο μετά την πανδημία του κορωνοϊού, τους κόκκινους φακέλους, τα στημένα, την περιπέτεια στην Β’ Κατηγορία, τα άδεια γήπεδα και άλλα.

Η ιστοσελίδα μας, ThemaSports.com, θα σας μεταφέρει LIVE τις δηλώσεις του Λούκα Φανιέρου που αναμένονται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον…

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας: «Ήταν σωστή η απόφαση για την οριστική διακοπή, ειδικά αν σκεφτείτε ότι ακόμη είμαστε στο κενό και δεν ξέρουμε πως θα συνεχιστεί η κατάσταση με τον κορωνοϊό. Βλέπετε τι γίνεται στο εξωτερικό, με ομάδες να ανακοινώνουν 25 κρούσματα. Είμαστε μία μικρή χώρα και δεν μπορούμε να έχουμε τέτοιους αριθμούς. Δεν ήταν για το συμφέρον κάποιας ομάδας. Ούτε η Ανόρθωση, ούτε η Ομόνοια, ούτε ο ΑΠΟΕΛ είχαν 100% σίγουρο το πρωτάθλημα. Η Ομόνοια ήταν στην πρώτη θέση και πήρε στα χαρτιά το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ».

Για το αν ήταν προαποφασισμένη η απόφαση: «Ναι, είχε παρθεί πριν την τελευταία συνέλευση. Μιλούσαμε σχεδόν όλοι οι πρόεδροι από πριν, μόνο 2-3 πρόεδροι που δεν συμφωνούσαν με τη διακοπή δεν συμμετείχαν στη συζήτηση, συμφωνήσαμε και πήγαμε έτοιμοι στη γενική συνέλευση. Η πλειοψηφία κέρδισε σε αυτή την περίπτωση και πρέπει όλοι να τη σεβαστούν. Η κυβέρνηση δεν έκανε χατίρι στον Ερμή ή στην Ομόνοια. Το θέμα τώρα είναι να σώσουμε τη χώρα μας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε αρκετές χώρες. Διαφωνώ με το άνοιγμα των αεροδρομίων τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ξέρω όμως ότι κάποια στιγμή πρέπει να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Μπορεί και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα ούτε σε δύο μήνες. Μήκακο γίνει κάτι, θα μας κλείσουν πάλι στα σπίτια μας».

Για τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα και με τους άλλους προέδρους: «Είναι φιλικές οι σχέσεις μου με τον Γιώργο Κούμα, είναι σωστός στις κινήσεις που κάνει. Αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. Όσοι είναι έξω από τον χορό, μας κατηγορούν. Αν κάτσουν σε αυτή την καρέκλα και δουν πόσα σπαταλούμε για την ομάδα, θα καταλάβουν ότι η αγάπη που έχουμε για το ποδόσφαιρο αξίζει. Όλοι πήραμε από το ποδόσφαιρο, αλλά και στερηθήκαμε πολλά πράγματα. Δεν είναι η δουλειά μου να είμαι πρόεδρος, όμως σπαταλώ πολλές ώρες για να σώσω την ομάδα μου. Ο κ. Κούμας στερείται πολλά από τη ζωή του για να παλεύει για όλους. Δεν φταίει η Ομοσπονδία, αν κάποιος έστειλε φάκελο. Φταίνε όλοι, αλλά φταίνε και οι δημοσιογράφοι. Ο Κούμας φταίει για τη διακοπή; Εμείς πήραμε την ευθύνη. Όσον αφορά τις σχέσεις μου με τους άλλους προέδρους, αυτή η κατάσταση μας ένωσε».

Το κείμενο ανανεώνεται…

The post LIVE η συνέντευξη Λούκα Φανιέρου στην εκπομπή «Χωρίς VAR» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στο νοσοκομείο δυο νεαροί - Τους κατήγγειλε 43χρονος για εισβολή στο σπίτι του και κατέληξε ο ίδιος με χειροπέδες

Νέο «θρίλερ» στον αέρα: Περιστατικό αναταράξεων σε πτήση της Qatar Airways - Τουλάχιστον 12 τραυματίες

Η Χαμάς έδωσε βίντεο με στρατιώτη που λέει ότι σκοτώθηκε σε τούνελ στη Τζαμπάλια - Διαψεύδουν οι IDF

Νυκτοβάτες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στον ιππόδρομο Λευκωσίας

Έστειλαν επιστολή στον ΠτΔ οι περιβαλλοντικές οργανώσεις - Βλέπουν έλλειψη πολιτικής βούλησης για τον Ακάμα



Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας για το Κυπριακό έστειλε ο Πρόεδρος από την ακριτική Αθηένου

Μήνυμα αισιοδοξίας, από την ακριτική Αθηένου έστειλε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, διαβεβαιώνοντας ότι «παρά τις δυσκολίες, τα προβλήματα, τις προκλήσεις που έχουμε να αντιμετωπίσουμε καθημερινά λόγω της τουρκικής αδιαλλαξίας, ποτέ μα ποτέ δεν πρόκειται να αποστρατευτούμε από την προσπάθεια για να ελευθερώσουμε την πατρίδα μας και να την επανενώσουμε».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top