ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Δεν υπάρχουν στημένα ματς» είπε ο Φανιέρος! – Αιχμηρό σχόλιο για Παπασταύρου…

«Δεν υπάρχουν στημένα ματς» είπε ο Φανιέρος! – Αιχμηρό σχόλιο για Παπασταύρου…

Μιλώντας στην αποψινή εκπομπή της Cablenet “χωρίς VAR” ο Πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, αρνήθηκε ότι στήνονται παιχνίδια στο ποδόσφαιρο, ενώ έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο για τον ιδιοκτήτη της εταιρείας της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου.

Συγκεκριμένα είπε:

Για τα στημένα παιχνίδια και τους κόκκινους φακέλους: «Αυτά είναι πράγματα που δεν γίνονται στο ποδόσφαιρο. Όπως ακούς εσύ και εγώ, ακούνε και όλοι. Δεν είναι εύκολο πράγμα να στήσεις παιχνίδι. Υπάρχει η αδιαφορία στις ομάδες που βγάζει αποτέλεσμα. Αυτό πρέπει να κυνηγήσουμε. Όταν μία ομάδα παίρνει πρωτάθλημα και η άλλη είναι αδιάφορη, ποια θα κερδίσει; Αυτά τα πράγματα είναι στημένα; Είναι φυσιολογικά. Όταν υπάρχει χρήμα υπάρχει διαφθορά. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν, δεν παίζουμε εμείς. Όταν υπάρχει κίνητρο για τις θέσεις, είναι διαφορετικό, γιατί μπορείς να κυνηγήσεις μία θέση που θα σου δώσει ένα ποσό. Όταν δεν έχεις κανένα κίνητρο, προσπαθείς να κάνεις κάτι άλλο. Πρέπει να δοθούν οικονομικά κίνητρα στις ομάδες. Όταν για παράδειγμα η 6η θέση δίνει 150 χιλιάδες ευρώ και η 7η, 8η, 9η ανάλογα ένα ποσό, τότε δεν θα υπάρχουν αδιάφορες ομάδες».

Για τις τοποθετήσεις του προέδρου της Ομόνοιας, Σταύρου Παπασταύρου: «Τι έκανε ο κύριος Παπασταύρου; Τίποτα. Σωστά το έκανε αυτό, πήγε να προστατέψει την ομάδα του, αλλά διάλεξε πρώτα να μιλήσει στα ΜΜΕ και μετά στην Αστυνομία. Πρώτα έπρεπε να πάει στην Αστυνομία. Είναι λίγο υπερβολικό αυτό που λένε “Μπράβο, είσαι μάγκας Παπασταύρου μου, με όσα έκανες στην Ομόνοια”, αλλά να μη μηδενίζουμε τα πάντα. Ποιου έχει εμπιστοσύνη; Μόνο του Λάρκου; Στο τέλος τι έκανε; Τίποτα. Να μην αμαυρώνουμε από μόνοι μας το ποδόσφαιρο. Όταν έχουμε στοιχεία, να κάνουμε τη δουλειά μας όπως πρέπει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λούκας Φανιέρος στην εκπομπή «Χωρίς VAR» για ΟΛΟΥΣ και για ΟΛΑ!

ΑΤΑΚΑ για την διακοπή: Συνεννοήθηκαν από πριν οι προέδροι- «Συμφωνήσαμε ΠΡΙΝ την συνέλευση»

Υπερασπίστηκε τον πρόεδρο της ΚΟΠ: «Είναι σωστός – Ο Κούμας φταίει για την διακοπή;»

The post «Δεν υπάρχουν στημένα ματς» είπε ο Φανιέρος! – Αιχμηρό σχόλιο για Παπασταύρου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top