Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς

Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς

Δημοσιεύματα από την Αργεντινή, αναφέρουν ότι ο Μαρσέλο Τόρες θα παραμείνει στην Πάφο FC και τη νέα σεζόν (2020-2021), αφού η Κυπριακή ομάδα συμφώνησε με την Μπόκα Τζούνιορς για την αγορά των δικαιωμάτων του 22χρονου Αργεντινού επιθετικού.

Φέτος ο Τόρες αγωνίστηκε στην Πάφο ως δανεικός.

Μέτρησε μόλις πέντε συμμετοχές, οι δύο στην αρχική ενδεκάδα, αλλά πρόλαβε και πέτυχε δύο τέρματα, στην ήττα της ομάδας του από τον Απόλλωνα στο Τσίρειο με 3-2.

Αγωνίστηκε λίγο επειδή στάθηκε άτυχος, αφού τραυματίστηκε σοβαρά, όμως στα παιχνίδια που έπαιξε, έδειξε πολύ καλά στοιχεία και η Πάφος επιθυμούσε την παραμονή του.

Μένει πλέον να δούμε αν θα επιβεβαιωθούν τα ρεπορτάζ από την Αργεντινή.

Εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

The post Λένε ότι παραμένει… κάτοικος Πάφου ο παικταράς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE