ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποθράσυνση της Τουρκίας – «Συνεργασία Ελλάδος – Κύπρου και άλλων χωρών…»

Αποθράσυνση της Τουρκίας – «Συνεργασία Ελλάδος – Κύπρου και άλλων χωρών…»

Υπό τον τίτλο «Συνεργασία Ελλάδος - Κύπρου και άλλων χωρών θα αποτρέψουν τους σχεδιασμούς της Άγκυρας» η ΕΔΕΚ εκφράζει τις θέσεις της για την προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας.

Σε δελτίο Τύπου του Κινήματος σημειώνονται τα ακόλουθα:

«Η προκλητική συμπεριφορά της Τουρκίας η οποία προχωρεί ανενόχλητη και με απειλές στην υλοποίηση των επεκτατικών της σχεδιασμών για την δημιουργία «Θαλάσσιου Τουρκικού τόξου Ανατολικής Μεσογείου» αξιοποιώντας την κατάσταση στην Λιβύη και παραβιάζοντας το διεθνές δίκαιο, επιβάλλει τώρα όσο ποτέ την στενή συνεργασία Ελλάδος-Κύπρου αλλά και άλλων χωρών για την αποτροπή των σχεδιασμών της ‘Άγκυρας.

Ως ΕΔΕΚ σημειώνουμε με ανησυχία και τις χθεσινές δηλώσεις του Τούρκου Υπουργού ‘Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως η Κύπρος είναι εθνικό θέμα για την Τουρκία και ότι οι ένοπλες δυνάμεις είναι ικανές να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε αποστολή τους ανατεθεί.

Τέτοιες δηλώσεις επιβεβαιώνουν την αποθράσυνση της Τουρκίας και τους βουλιμικούς τους σχεδιασμούς οι οποίοι πρέπει να αναχαιτιστούν».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top