ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Η φωτιά σε όχημα επεκτάθηκε και σε γύρω δασική περιοχή - Έκαιγε για σχεδόν μία ώρα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ - ΛΑΡΝΑΚΑ: Η φωτιά σε όχημα επεκτάθηκε και σε γύρω δασική περιοχή - Έκαιγε για σχεδόν μία ώρα

Ανάφλεξη οχήματος στον αυτοκινητόδρομο προκάλεσε το μεσημέρι φωτιά σε δασική περιοχή κοντά στα Λύμπια. Στην περιοχή θα παραμείνουν επίγειες δυνάμεις δασοπυρόσβεσης για αντιμετώπιση πιθανών αναζωπυρώσεων.

Ανακοίνωση του Τμήματος Δασών αναφέρει ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στις 12:41 στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας - Λάρνακας παρά τη κοινότητα Λυμπιών .

Χάρη στην άμεση και συντονισμένη επέμβαση των δυνάμεων πυρόσβεσης του τμήματος δασών και της πυροσβεστικής υπηρεσίας η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο στις 13:30, αναφέρεται.

Από την πυρκαγιά, κάηκε άγρια βλάστηση μικρός αριθμός ελαιοδέντρων και πεύκα συνολικής έκτασης δύο δεκαρίων. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 8 άτομα του Τμήματος Δασών με 3 πυροσβεστικά οχήματα, και 8 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με επίσης 3 πυροσβεστικά οχήματα.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

Κυπριακό: Επιστέφει η Ολγκίν ως Προσωπική Απεσταλμένη του Γκουτέρες

O Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό της Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουέγιαρ από την Κολομβία ως Προσωπικής του Απεσταλμένης για το Κυπριακό.