ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΚΑΙΑΦΑΣ – Ομονοιάτικη «ΕΠΙΘΕΣΗ» λατρείας: «Αιώνιος αρχηγός – Εγεμώσαν τα μάθκια μου…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ΚΑΙΑΦΑΣ – Ομονοιάτικη «ΕΠΙΘΕΣΗ» λατρείας: «Αιώνιος αρχηγός – Εγεμώσαν τα μάθκια μου…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Όσα χρόνια και αν περάσουν οι Ομονοιάτες δεν θα σταματήσουν να αποθεώνουν τον «αιώνιο αρχηγό» τους, Κώστα Καϊάφα.

Δείτε επίσης: ΒΙΝΤΕΟ αφιέρωμα για τον Καϊάφα με γκολ και στιγμές

Για 18 συνεχόμενα χρόνια ήταν η σημαία του τριφυλλιού με 498 συμμετοχές, 68 γκολ, 3 πρωταθλήματα, 3 κύπελλα και 4 ασπίδες. Επέστρεψε το 2014 σαν προπονητής, σε δύσκολες εποχές, έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αλλά η σφαγιαστική διαιτησία του Τούντορ με την Ντιναμό του στέρησε την τεράστια επιτυχία με την Ομόνοια.

Μπορεί να αποχώρησε από το 2015 από το τριφύλλι όμως οι Ομονοιάτες όχι μόνο δεν τον ξεχνούν αλλά με κάθε ευκαιρία τον αποθεώνουν. Η επίσημη Ομόνοια τον… θυμήθηκε το περασμένο Σάββατο (6 Ιουνίου) ετοιμάζοντας ένα βίντεο με τις καλύτερες του στιγμές και στα σχόλια κάτω από το ποστ ακολούθησε η αποθέωση από τους Ομονοιάτες.

Τα σχόλια των Ομονοιατών:

Το βίντεο που ετοίμασε η Ομόνοια:

The post ΚΑΙΑΦΑΣ – Ομονοιάτικη «ΕΠΙΘΕΣΗ» λατρείας: «Αιώνιος αρχηγός – Εγεμώσαν τα μάθκια μου…» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top