ΚΥΠΡΟΣ

LIVE: ΑΕΛ vs AEΚ 1-1

LIVE: ΑΕΛ vs AEΚ 1-1

Η ΑΕΛ στον τελικό της 20ης Μαίου...

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: ΑΠΟΕΛ —  ΑΕΛ το ζευγάρι του τελικού! 

94΄ Δυστυχώς το παιχνίδι διεκόπη προσωρινά λόγω ρήψης αντικειμένων, καπνογόνων και φωτοβολίδων από πλευράς οπαδών της ΑΕΚ. 

90΄ Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις.

86΄ Μέσα ο Ταγκμπατζουμί στην θέση του Σαρτινέρο. 

85’ Η ΑΕΚ τα δίνει όλα για όλα στην επίθεση, ενώ η ΑΕΛ κρατάει το 1-1 και κτυπάει στην κόντρα.  

83’ Γρήγορη αντεπίθεση για την ΑΕΛ και τεράστια χαμένη ευκαιρία με τον Ντιαλό. Ο Τόνιο απογειώθηκε και έδωσε την μπάλα. 

81΄ Ξεκάθαρη κίνηση από πλευράς Χριστάκη Χριστοφόρου να διαφυλάξει το 1-1. Ρίχνει στο ματς τον σκληροτράχηλο Σιέλη στη θέση του Καλό. 

77΄ Ολοκληρώνει τις κινήσεις από τον πάγκο η ΑΕΚ. Μέσα ο Μυτίδης, έξω ο Χαραλάμπους. 

71’ Η ΑΕΛ σταδιακά κερδίσει έδαφος και πιέζει αυτή την ΑΕΚ η οποία δείχνει κάπως σαστισμένη. 

67΄ Δεύτερη κίνηση για την ΑΕΚ μέσα ο Μπόλιεβιτς στη θέση του Λαρένα. 

65΄ Τώρα γίνεται η αναγκαστική αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα ο Εγγλέζου και παράλληλα γίνεται εσσωτερική κίνηση και ο Μοντέιρο πάει δεξιά. 

63’ Αλλάζει απόφαση καθότι ο Βάντερ αντιμετωπίζει πρόβλημα στο χέρι. Ετοιμάζεται να εισέλθει ο Εγγλέζου. 

60’  Τρελός ρυθμός με την συμπλήρωση μιας ώρας. Πάνω κάτω η μπάλα. 

51’ Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την ΑΕΚ με τον Κάντε να μην προλαβαίνει να κάνει την προβολή και να στείλει την μπάλα στα δίκτυα. Η φάση άρχισε μετά από λάθος της άμυνας της ΑΕΛ και τον Λαρένα να κλέβει και να κάνει το παράλληλο γύρισμα. 

49΄ Ο Μεντί δέχεται κίτρινη κάρτα και χάνει τον τελικό εάν και εφόσον η ΑΕΛ προκριθεί. 

ΤΕΛΟΣ Α’ ΜΕΡΟΥΣ 1-1: Προηγήθηκε η ΑΕΚ με τον Τομάς και η ΑΕΛ ισοφάρισε  με τον Σαρτινέρο. Σε γενικές γραμμές καλό και γρήγορο ματς με έντονη κινητικότητα μπροστά στις δυο εστίες. 

Τελικές προσπάθειες: 2(1) - 3(2)
Αποκρούσεις: 1-0
Κατοχή: 34%-66%
Κερδισμένα φάουλ: 8-10

42’  Πλέον το προβάδισμα πρόκρισης το έχει η ΑΕΛ. Νέα δεδομένα ξανά στο ματς. 

41’ ΓΚΟΛ 1-1: Σε ανύποπτο χρόνο η ΑΕΛ ισοφαρίζει με τον Σαρτινέρο. Μετά από μια περιπετειώδη φάση ο Μουρίγιο προσπάθησε να διώξει ωστόσο έκανε σουτ επάνω στον Μπεμπέ και η μπάλα πήρε τροχιά προς τα δίκτυα. Από κοντά ο Σαρτινέρο πέτυχε μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς το 1-1.   

40’ Ζεστάθηκαν οι οπαδοί της ΑΕΚ μετά το γκολ

38’ Λάθος του Σαμπού και έπειτα του Σακέτι ο Βάντερ από βγήκε σε πλεονεκτική θέση όμως δεν πρόλαβε την μπάλα. 

35’ Νέα δεδομένα πλέον στο ματς. Η ΑΕΛ καλείται πλέον να επιτεθεί.

33’ ΓΚΟΛ 1-0: Η ΑΕΚ ανοίγει το σκορ με τον Τομάς! Η φάση ξεκίνησε με τον Τομάς να δίνει στο δεξί άκρο στον Βάντερ, αυτός πέρασε τον Καρλίτος και στον σωστό χρόνο γύρισε στον κενό χώρο πίσω στον Ισπανό που με σουτ άνοιξε το σκορ. 

27’ Σταδιακά η ΑΕΛ ισορρόπησε το ματς και πιέζει αυτή για ένα γκολ. 

23΄Πρώτη κάρτα στο ματς στον Καρλίτος.

22΄Φωνάζουν για πέναλτι οι της ΑΕΛ σε πτώση του Σέμα σε άτσαλο μαρκάρισμα του Χαραλάμπους. Τη φάση πήρε επάνω του ο διαιτητής και έδειξε το παιχνίδι να συνεχιστεί. Δύσκολη φάση ωστόσο θα μπορούσε να βάσει του γράμματος του νόμου να υποδειχθεί παράβαση. 

20΄  Η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει τον έλεγχο του αγώνα και δείχνει πιο επικίνδυνη επιθετικά. 

-Όπως ακουμπάει την μπάλα ο Μοντέιρο σφυρίγματα και αποδοκιμασίες ακούγονται από την ανατολική του Τσιρείου! 

11΄ Φάουλ σε καλό σημείο για την ΑΕΚ. Ο Μοντέιρο εκτέλεσε όμως η μπάλα κτύπησε στο τοίχος. 

6΄ Νέα καλή φάση για την ΑΕΚ με τον Μοντέιρο μετά από σέντρα του Χαραλάμπους. 

5΄Η ΑΕΚ έχει καλή κυκλοφορία και τον έλεγχο στα πρώτα λεπτά. Δίνει χώρο η ΑΕΛ από την ώστε να κτυπήσει στην κόντρα επίθεση.  

3΄ Πρώτη καλή φάση της ΑΕΚ με τον Κάντε. Μετά από κλέψιμο στην μεσαία γραμμή έκανε το σουτ όμως ο Φεγκρούς έπεσε σωστά και απέκρουσε την μπάλα. 

2΄ Εξαιρετική ατμόσφαιρα στο ματς από πέντε περίπου χιλιάδες φίλους της ΑΕΛ. 

1΄ Στην σέντρα η ΑΕΛ...

ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΑ:


ΑΕΛ: Φεγκρούς, Μεντί, Σαμπού, Καρλίτος, Ελευθερίου, Σακέτι, Ντιαλό, Μπεμπέ, Σαρντινέρο, Καλό, Σέμα

ΑΕΚ: Τόνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μουρίγιο, Χαραλάμπους, Σκοπελίτης, Λαρένα, Τομάς, Βάντερ, Μοντέιρο, Κάντε

Κίτρινες: Καρλίτος, Μεντί, Φεγκρούζ / Λαρένα, Κάντε, Μουρίγιο

Διαιτητής: Χρίστος Νικολαϊδης
Βοηθοί: Μιχάλης Σωτηρίου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους
Επιπρόσθετοι διαιτητές: Χαράλαμπος Σκαπούλλης, Γεώργιος Νικολάου
4ος: Σωτήρης Βίκτωρος

17:55 Ο Χριστάκης Χριστοφόρου ιπποτικά πηγαίνει στον πάγκο της ΑΕΚ και εύχεται στον συνάδελφό του Τόμας Κρίστιανσεν καλή επιτυχία. 

17:45 «Πολύ μεγάλο παιχνίδι για μας. Ανυπομονούσαμε καιρό γι’ αυτό. Είμαστε ένα βήμα πριν από το τελικό. Με πίστη και αποφασιστικότητα ελπίζουμε να καταφέρουμε. Πιστεύουμε στην ομάδα μας. Ο καλύτερος ή ο πιο τυχερός ας πάρει την πρόκριση», δήλωσε από πλευράς ΑΕΚ ο Κυριάκος Δημητρίου. 

17:41 Ως το παιχνίδι της χρονιάς χαρακτήρισε τον αγώνα ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΛ Θεόδωρος Αντωνίου. «Θα παίξουμε για τη νίκη. Ευελπιστούμε ότι δεν θα είναι το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς για μας Εύχομαι όλα να πάνε καλά και να προκριθεί ο καλύτερος», κατέληξε. 

17:40 Και ο Τόμας Κρίστιανσεν από πλευράς ΑΕΚ επέλεξε τους αναμενόμενους έντεκα: Τόνιο, Ορτίθ, Καταλά, Μουρίγιο, Χαραλάμπους, Σκοπελίτης, Λαρένα, Τομάς, Βάντερ, Μοντέιρο, Κάντε

17:37 Χωρίς σημαντικές εκπλήξεις παρατάσσει την ΑΕΛ ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Συγκεκριμένα επέλεξε τους: Φεγκρούς στο τέρμα, Μεντί, Σαμπού, Καρλίτος, Ελευθερίου ως τετράδα της άμυνας, Σακέτι, Ντιαλό αμυντική μέσοι, Μπεμπέ σε ελεύθερο ρόλο, Σαρντινέρο, Καλό στα άκρα και  Σέμα στην κορυφή.

17:28 Σύμφωνα με πληροφορίες οι φίλοι της ΑΕΛ ετοιμάζουν 3D κορεό για να υποδεχτούν την ομάδα τους. Τώρα το τι ετοιμάσαν θα το μάθουμε λίγο πριν την σέντρα του αγώνα! 

17:15 Λίγη ώρα πριν την έναρξη του ημιτελικού αγώνα κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΛ και την ΑΕΚ παρατηρείται έντονη παρουσία της αστυνομικής δύναμης πέριξ του Τσιρείου σταδίου. Σε όλες τις οδούς υπάρχουν αστυνομικά μπλόκα κάτι που σημαίνει ότι η αστυνομία δεν θέλει σπάσει μύτη στο ματς. 

17:10 Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις κατάμεστη αναμένεται ότι θα είναι ανατολική εξέδρα από τους φίλους της ΑΕΛ. Εικάζεται ένας αριθμός κοντά στους χίλιους στη δυτική  από πλευράς ΑΕΚ.  

17:05 Όπως γνωστοποίησε η επίσημη ΑΕΛ δια στόματος του εκπροσώπου τύπου της Θεόδωρου Αντωνίου υπάρχουν ακόμη διαθέσιμα εισιτήρια και θα διατίθενται στα εκδοτήρια του σταδίου. 

# Αμφότερες παρατάσσονται πάνοπλες και συνάμα διψασμένες για διάκριση. Οι δύο μονομάχοι συναντήθηκαν άλλες τρεις φορές συναντήθηκαν στον θεσμό του κυπέλλου. (Διαβάστε περισσότερα εδώ…)

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ιδού ολόκληρο το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας

Ο Εθνοφρουρός Θανάσης Νικολάου απεβίωσε από στραγγαλισμο, ανακοίνωσε η θανατική ανακρίτρια, δικαστής, Ντόρια Βαρωσιώτου, η οποία εξέθεσε τα αίτια θανάτου κατά τη διάρκεια τρίωρης διαδικασίας ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top