ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Λευτέρη Γεωργίου- Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός και αναζητείται

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε τον Λευτέρη Γεωργίου- Εγκατέλειψε τη σκηνή ο οδηγός και αναζητείται

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης 9/6 στην περιοχή του Αγίου Νικολάου (Χαλκούτσα) στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία ήταν γύρω στις 22:30 όταν όχημα τύπου τζιπ σκούρου χρώματος συγκρούστηκε με δίκυκλο, στο οποίο επέβαινε 46χρονος και στη συνέχεια εγκατέλειψε τη σκηνή.

Όπως πληροφορούμαστε πρόκειται για τον Λευτέρη Γεωργίου, εκπρόσωπο του Κινήματος «ΕνΕργώ» ο οποίος -σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην Αστυνομία- ενώ οδηγούσε την μοτοσικλέτα του επί της οδού Ομήρου, προπορευόμενο αυτοκίνητο επιχείρησε αριστερή στροφή για είσοδο σε πάροδο, χωρίς να προειδοποιήσει, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία του 46χρονου και να τον παρασύρει.

Όπως κατάθεσε ο Λευτέρης Γεωργίου, ο οδηγός του οχήματος, αφού προχώρησε αρκετά μέτρα σταμάτησε, τον είδε τραυματισμένο στο έδαφος και τράπηκε σε φυγή, εγκαταλείποντας τη σκηνή.

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και την Τετάρτη 10/6 υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι, όπου του τοποθετήθηκαν λάμες και βίδες, λόγω καταγμάτων σε αστράγαλο και κνήμη.

Η  Αστυνομία όπως πληροφορούμαστε, πραγματοποίησε έρευνες και εξετάσεις για εντοπισμό του οδηγού που ενεπλάκη στο τροχαίο, χωρίς αποτέλεσμα ενώ στον 46χρονο που έφερε κράνος και είχε φώτα πορείας στο δίκυκλο, έγινε έλεγχος αλκοολης με μηδενική ένδειξη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top