ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το τρένο του Φλικ πάει ΤΕΛΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το τρένο του Φλικ πάει ΤΕΛΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυσκόλεψε τον εαυτό της, αλλά ούτε η ίδια δεν μπορεί να την σταματήσει. Με κλασικό δίδυμο Λέβα-Μίλερ, η Μπάγερν πέτυχε τη 12η σερί της νίκη κόντρα στην Άιντραχτ (2-1) και σφράγισε το εισιτήριο για τον 7ο τελικό στη δεκαετία, φουλάροντας για το νταμπλ.

Στην Bundesliga ψάχνει, αλλά δεν έχει αντίπαλο. Για ένα και πλέον ημίχρονο δεν τον έβρισκε ούτε απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στο πεδίο του Κυπέλλου αυτή τη φορά.

Έτσι, επιστράτευσε τον κακό της εαυτό για να βάλει σε κίνδυνο το σερί των 11 νικών σε όλες τις διοργανώσεις, όμως, ούτε αυτός στάθηκε ικανός.

Το τρένο του Χάνσι Φλικ συνεχίζει την πορεία του προς όλες τις κατευθύνσεις και θα βρίσκεται στον τελικό του DFB Pokal κόντρα στη Λεβερκούζεν στις 4 Ιουλίου, παρά την πίεση που άσκησαν οι Αετοί για το αντίθετο (2-1).

Οι Βαυαροί ξεκίνησαν με το πόδι στο γκάζι, αλλά έβλεπαν τους σταρ τους να χάνουν τα… άχαστα στο πρώτο 25λεπτο.

Ο Λεβαντόφσκι στο 8′ μπήκε στα δίχτυα χωρίς να βρει τη μπάλα εξ επαφής, ο Κομάν αστόχησε σε κενή εστία στο 25΄ μετά την υπέροχη σέντρα του Ντέιβις, ενώ ο Μίλερ είχε απειλήσει πρώτος με τον Γκατσίνοβιτς να εξουδετερώνει την κεφαλιά του στη γραμμή.

Ενδιάμεσα όμως, ο Ιβάν Πέρισιτς είχε δώσει το προβάδισμα στην Μπάγερν, μεταμορφώνοντας σε ακόμη μια ασίστ, την 23η σε όλες τις διοργανώσεις, τις εμπνεύσεις του εκπληκτικού Τόμας Μίλερ στη σεζόν.

Κόντρα σε μια Άιντραχτ που οι 10 από τους 11 παίκτες της βρίσκονταν κατά μέσο όρο πιο συχνά στο δικό τους μισό παρά περνούσαν σέντρα στο πρώτο ημίχρονο, το σύνολο του Φλικ θα έπρεπε να έχει κλειδώσει το ματς από νωρίς. Δεν το έκανε και μετά την ανάπαυλα κόντεψε να το πληρώσει.

Οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν, είδαν τους Αετούς να παρουσιάζονται βελτιωμένοι σε άμυνα και επίθεση και μάλιστα στο 71′ να βρίσκουν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Ντα Κόστα να σκοράρει εντός περιοχής στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα αφότου μπήκε στο γήπεδο.

Ακόμα κι αν τα έκανε όλα δύσκολα, όμως, η Μπάγερν πήρε ξανά το προβάδισμα στο 75′, χάρη στον «καυτό» Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι ο οποίος επεκτείνει το μύθο της κορυφάιας σεζόν στην καριέρα του.

Με κοντινή προβολή, ο Πολωνός πέτυχε το 45ο γκολ του που αρχικά ακυρώθηκε ως οφσάιντ, αλλά μέσω VAR κατακυρώθηκε.

Το τελικό σφύριγμα του Φριτζ σφράγισε την 7η παρουσία των Βαυαρών σε τελικό Κυπέλλου την τελευταία δεκαετία, εκεί όπου θα βρει τη Λεβερκούζεν στις 4 Ιουλίου.

Και με τη φόρα των 12 σερί νικών και του συνολικού αήττητου στο 2020, η κορυφαία ομάδα στην εποχή του κορονοϊού βαδίζει φουλ για το νταμπλ.

Μπάγερν Μονάχου (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Παβάρ, Μπόατενγκ, Αλάμπα, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (86′ Μαρτίνεθ), Κομάν (61′ Ερναντέζ), Μίλερ, Πέρισιτς (61′ Τιάγκο), Λεβαντόφσκι.

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Άντι Χίτερ): Κέβιν Τραπ, Τουρέ (65′ Ντα Κόστα), Εντικά, Χίντερεγκερ, Άμπραχαμ, Ρόντε, Ιλσάνκερ (77′ Τορό), Τσάντλερ, Γκατσίνοβιτς (65′ Καμάντα), Κορ (77′ Ντοστ), Σίλβα.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Μπάγερν Μονάχου – Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Το τρένο του Φλικ πάει ΤΕΛΙΚΟ! (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα

Νέα άφιξη μεταναστών: Πού εντοπίστηκαν - Σε κινητοποίηση οι Αρχές  



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top