ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αυτό είναι το μεγαλύτερο… ΠΑΡΑΣΗΜΟ στην σπουδαία καριέρα του Αλωνεύτη

Αυτό είναι το μεγαλύτερο… ΠΑΡΑΣΗΜΟ στην σπουδαία καριέρα του Αλωνεύτη

Όσο πιο πολλούς τίτλους κατακτά ένας ποδοσφαιριστής στην καριέρα του, τόσο πιο πιο επιτυχημένος νιώθει ή φαίνεται στα μάτια του οπαδικού κοινού.

Και όμως, ο Στάθης Αλωνεύτης, ο οποίος πήρε τίτλους με το… τσουβάλι στην Κύπρο, θα μπορεί να περηφανεύεται και για κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό, το οποίο δεν το συναντάμε συχνά σε ποδοσφαιριστές, ακόμα και στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα, κατάφερε να έχει (μεγάλες) συμπάθειες στις τάξεις των οπαδών ΟΛΩΝ των Κυπριακών ομάδων, ακόμα και από την Ομόνοια, παρότι το 2012, πήρε ίσως την πιο… ζόρικη απόφαση της καριέρας του, όταν αποφάσιζε να “μετακομίσει” από το “τριφύλλι” στον “αιώνιο” αντίπαλο ΑΠΟΕΛ.

Πέραν τούτου, κέρδισε τη συμπάθεια ακόμα και Ελλαδιτών οπαδών, στα δύο χρόνια (2005-2007) παρουσίας του στην Α.Ε. Λάρισας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΑΘΗΣ: Δεκατρία χρόνια μετά και ακόμη τον… ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ – «Άλογο – Έκλεισε πολλά σπίτια μέχρι την ΚΟΥΠΑ» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Αν μη τι άλλο, η εκτίμηση που τρέφει όλος αυτός ο κόσμος σε Κύπρο και Ελλάδα προς τον ποδοσφαιριστή, αλλά και άνθρωπο Στάθη Αλωνεύτη, είναι ίσως το μεγαλύτερο… “παράσημο” στην σπουδαία καριέρα του Κύπριου ακραίου χαφ.

Γ.Ι.

The post Αυτό είναι το μεγαλύτερο… ΠΑΡΑΣΗΜΟ στην σπουδαία καριέρα του Αλωνεύτη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top