ΚΥΠΡΟΣ

Θέλει ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ αλλά…

Θέλει ΓΣΠ το ΑΠΟΕΛ αλλά…

Η προκήρυξη του κυπέλλου ορίζει από τη στιγμή που στον τελικό βρίσκεται μια ομάδα από τη Λευκωσία, το ΑΠΟΕΛ και μια ομάδα από τη Λεμεσό η ΑΕΛ, σαν έδρα του τελικού το ΓΣΖ, εκτός και αν συμφωνηθεί κάτι διαφορετικό μεταξύ των δύο ομάδων.

Από πλευράς ΑΠΟΕΛ επιθυμούν να γίνει στο ΓΣΠ ο τελικός για πολλούς και διάφορους λόγους τους οποίους θα θέσουν στη σύσκεψη όταν αυτή θα γίνει. Αναμένεται πάντως αυτή η εισήγηση να μην βρει σύμφωνη την ΑΕΛ που θέλει ουδέτερο γήπεδο και είναι θέμα που θα συζητηθεί στη σύσκεψη.

«Η θέση μας για τους τελικούς κυπέλλου είναι ότι πρέπει να διεξάγονται στο ΓΣΠ, ένα γήπεδο που μπορεί να φιλοξενήσει περισσότερο κόσμο. Απ’ εκεί και πέρα θα συζητήσουμε και με την ΑΕΛ και έχουμε μια πρόταση την όποια θα καταθέσουμε, όταν θα έρθει η ώρα», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριου Πετεβίνου ο οποίος μίλησε στο Super Sport FM.

Για τον χθεσινό αγώνα με την Ομόνοια είπε:

«Περιμέναμε από την ομάδα να διαχειριστεί σωστά τον χθεσινό αγώνα και αυτό έγινε. Μπορεί στο Α’ ημίχρονο να μην είχαμε την αγωνιστική εικόνα που θα μπορούσαμε, αλλά ειδικά στην επανάληψη δεν κινδυνεύσαμε και είχαμε και εμείς τις ευκαιρίες μας».

Για το κατά πόσο θα προκύψουν διαφοροποιήσεις στο πρόγραμμα:

«Απ’ ότι γνωρίζω το πρωτάθλημα θα τελειώσει μια εβδομάδα μετά τον τελικό του κυπέλλου, δεν υπάρχει κάτι διαφορετικό»

Για την τελική ευθεία της χρονιάς:

«Απομένουν πέντε τελικοί στο πρωτάθλημα οι οποίοι πρέπει να κερδηθούν για να πάρουμε το πρωτάθλημα, είναι μια πολύ δύσκολη έξοδος και θέλουμε να συνεχίσουμε καλές εμφανίσεις για να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε»

Για τους τραυματισμούς που προέκυψαν από τον χθεσινό αγώνα:

«Πάρντο και Αντωνιάδης θα αξιολογηθούν κλινικά σήμερα, δεν φαίνεται να είναι κάτι σοβαρό, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε και τους γιατρούς και θα ενημερώσουμε».

Για τις καταγγελίες που έγιναν από πλευράς Ομόνοια για ρίψη φωτοβολίδας και τραυματισμό οπαδού της Ομόνοιας:

«Θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί σε αυτά που λέμε. Έγινε και ανταλλαγή αντικειμένων, αυτή δεν είναι σωστή συμπεριφορά. Πρέπει να καταδικάζουμε τέτοιες ενέργειες».

Για την παρουσία του κόσμου στον χθεσινό αγώνα:

«Χθες πήγαμε για να διεκδικήσουμε την πρόκριση μας στον τελικό. Είχαμε 1100 ΑΠΟΕΛίστες. Αν αυτή είναι η δύναμη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ τότε τι μπορούμε να πούμε. Όταν παίζεις ένα ημιτελικό με την Ομόνοια στο ΓΣΠ και έχεις μόλις 1100 άτομα, αυτός ο αριθμός είναι απαράδεκτος και δεν ανταποκρίνεται στις δυνατότητες του κόσμου μας. Πιστεύουμε στη συνέχεια να έχουμε τους πραγματικούς αριθμούς του κόσμου για να στηρίξουν την ομάδα».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Ιωάννα Μαλέσκου: Υπέρλαμπρη στην πρεμιέρα της - Στο πλευρό της Μικρούτσικος και Τάσος Τρύφωνος - Δείτε βίντεο



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top