ΚΥΠΡΟΣ

Η τελευταία ειδική αποστολή

Η τελευταία ειδική αποστολή

O στόχος της πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου έχει επιτευχθεί και άπαντες στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για το μεγάλο ραντεβού με τον ΑΠΟΕΛ που θα γίνει στις 20 Μαίου.

Δεν ήταν εύκολο για την ΑΕΛ να κρατηθεί σε καλή κατάσταση μέσα από την αδιάφορη διαδικασία της συμμετοχής στο δεύτερο γκρουπ και γίνεται ακόμα πιο σημαντική η επιτυχία αν ληφθεί υπόψη και η συγκεκριμένη παράμετρος. Έχει ακόμα ένα μήνα προσμονής μπροστά της η ομάδα της Λεμεσού μέχρι τον τελικό και υποχρεούται να βρει τον τρόπο να κρατηθεί σε καλή κατάσταση.

Θα είναι η τελευταία φετινή ειδική αποστολή για την ΑΕΛ που έχει να αντιμετωπίσει μια ομάδα με μόνιμη τριβή στον πρωταθλητισμό και με πολύ μεγαλύτερο ρόστερ.

Είναι πάντως όλοι προσηλωμένοι στο στόχο τους και ελπίζουν ότι το βράδυ της 20ης Μαίου θα είναι μέρα γιορτής και πανηγυρισμών για κατάκτηση του κυπέλλου. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

ΠτΔ: «Δεν διαπραγματευόμαστε λύση δύο κρατών και κυριαρχική ισότητα»

Λύση δύο κρατών, με την ασαφή ορολογία της κυριαρχικής ισότητας, ουδέποτε θα τύχει διαπραγμάτευσης από εμάς, τόνισε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, υπογραμμίζοντας πως η ε/κ πλευρά δεν έχει «κανένα κρυφό σχέδιο Β’».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top