ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 27 δισ. ΤΛ τα δάνεια τον Απρίλιο

ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Πέραν των 27 δισ. ΤΛ τα δάνεια τον Απρίλιο

Τα δάνεια που παραχωρήθηκαν σε φυσικά και νομικά πρόσωπα από τις τράπεζες στα κατεχόμενα κατά τον μήνα Απρίλιο, σύμφωνα με στοιχεία της «κεντρικής τράπεζας», είναι πέραν των 27 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών (περίπου 3 δις ευρώ).

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στην τουρκοκυπριακή εφημερίδα «Ντιαλόγκ» τα 5 δισεκατομμύρια 163 εκατομμύρια 562 χιλιάδες ΤΛ είναι δάνεια που παραχωρήθηκαν σε «κρατικούς οργανισμούς».

Σε «νομικά πρόσωπα» παραχωρήθηκαν δάνεια ύψους 18, 8 δισ. ΤΛ, ενώ τα δάνεια των «πολιτών» ανέρχονται στα 8, 4 δισ. ΤΛ.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ανασχηματισμός με πολιτικό μήνυμα και ανατροπές - Οι αποχωρήσεις, οι επιστροφές και οι ισορροπίες Χριστοδουλίδη

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ανακοίνωσε έναν ανασχηματισμό που, παρά τον χαρακτηρισμό «μίνι», φέρει έντονη πολιτική φόρτιση και στρατηγική στόχευση.

BEST OF TOTHEMAONLINE