Ξέσπασε φωτιά κοντά στο λιμάνι Λεμεσού - Αναφορές για δυνατές εκρήξεις
Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά που ξέσπασε στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης (6/5), ωστόσο στο σημείο παραμένουν δυνάμεις πυρόσβεσης για άμεση ανταπόκριση.
Την ευκαιρία να κατακτήσουν τον πρώτο τίτλο στην Τουρκία θα έχουν οι Τάσος Μπακασέτας, Γιώργος Τζαβέλλας και Μανώλης Σιώπης.
Η Αλάνιασπορ, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Παπί Σισέ που σημείωσε χατ τρικ κι από κοντά τον Μπακασέτα (δύο ασίστ), διέσυρε 4-0 την Αντάλιασπορ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Τουρκίας και πήρε πανηγυρική πρόκριση για τον μεγάλο τελικό.
Μάλιστα, έκανε το 2Χ2, καθώς είχε επικρατήσει και στον πρώτο αγώνα με 1-0. Οι Μπακασέτας και Τζαβέλλας αγωνίστηκαν βασικοί στον θρίαμβο, ενώ ο Σιώπης ήταν εκτός αποστολής επειδή ήταν ανέτοιμος, ύστερα από ένα πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα.
Στον τελικό, η Αλάνιασπορ θα κληθεί να αντιμετωπίσει την πρωτοπόρο του τουρκικού πρωταθλήματος, Τράμπζονσπορ, η οποία απέκλεισε τη Φενέρμπαχτσε στα ημιτελικά.
Αξίζει να σημειωθεί πως, σε περίπτωση που η Αλάνιασπορ πάρει το Κύπελλο, αυτός θα είναι ο πρώτος τίτλος της στην πρώτη κατηγορία του τουρκικού ποδοσφαίρου.
The post Κύπελλο Τουρκίας: Στον τελικό με πανηγυρικό τρόπο η Αλάνιασπορ των τριών Ελλήνων παικτών appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις