Η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτισε συγκινημένη στο τέλος του Ρουκ Ζουκ – VIDEO

Η Ζέτα Μακρυπούλια αποχαιρέτισε  συγκινημένη στο τέλος του Ρουκ Ζουκ – VIDEO

Ο κορονοϊός «χτύπησε» και το Ρουκ Ζουκ, το οποίο ολοκληρώθηκε για φέτος νωρίτερα από το αναμενόμενο.

Η Ζέτα Μακρυπούλια η οποία δεν είχε προλάβει να αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, μέσα από ένα βίντεο που προβλήθηκε στο τέλος του επεισοδίου, εξήγησε συγκινημένη τι ακριβώς έχει συμβεί και ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν

«Μαγική εικόνα… Είμαι εδώ γιατί δεν μπορώ να κλείσω την εκπομπή φέτος χωρίς να σας χαιρετήσω όπως θέλω. Μετά από τόσο καιρό είναι η πρώτη φορά που έρχομαι στο πλατό. Είμαι συγκινημένη, είμαι ευγνώμων. Ήρθα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας και την αγάπη σας. Ήρθα να σας πω ότι το Ρουκ Ζουκ κάπου εδώ φτάνει στο τέλος του για φέτος, για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να κλείσουμε τη χρονιά όπως θέλουμε και όπως ονειρευόμαστε και όπως κάνουμε πάντα, αλλά δεν μας πτοεί τίποτα. Σε λίγο θα είμαστε και πάλι μαζί σας.

Θέλω να σας ευχηθώ καλό καλοκαίρι, να περάσετε τέλεια, να μην ξεχνάτε να διασκεδάζετε, να είστε ανέμελοι, να μη φοβάστε… Όλα θα πάνε καλά και εμείς θα είμαστε και πάλι εδώ σε πολύ λίγο. Γι’ αυτό δηλώστε συμμετοχή γιατί το Ρουκ Ζουκ θα επιστρέψει. Καλό καλοκαίρι σε όλους!» είπε η Ζέτα Μακρυπούλια.

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Εκατέρωθεν χτυπήματα, συλλήψεις για κατασκοπεία από το Ιράν

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE