ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δεν κατεβαίνει ο πήχης – Η νέα μεταγραφική πολιτική, οι ανανεώσεις, τα μεγάλα ονόματα και η… Λετονία

Δεν κατεβαίνει ο πήχης – Η νέα μεταγραφική πολιτική, οι ανανεώσεις, τα μεγάλα ονόματα και η… Λετονία

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ο οποίος μίλησε για όλα όσα αφορούν την ομάδα του.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τα μεταγραφικά: «Τα νεότερα, είναι η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον Φυλακτού. Υπάρχουν στόχοι και τους βλέπει η ομάδα προγραμματισμού. Θα αφήσουμε γύρω στους 15 παίκτες από το περσινό ρόστερ για να έχουμε ένα βασικό κορμό και θα συμπληρώσουμε 9-10 παίκτες. Οι κινήσεις μας θα είναι πιο στοχευμένες και ουσιαστικές. Θα είναι πιο έξυπνες, ίσως να είναι και πιο μικρό το μπάτζετ μας. Θέλουμε να κτίσουμε μία καλή ομάδα και οι μεγάλες ομάδες κτίζονται σε βάθος χρόνου και όχι για μία σεζόν, για να μην είναι ένα πυροτέχνημα».

Για τους στόχους της νέας σεζόν: «Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα, οτιδήποτε λιγότερο θα είναι αποτυχία για εμάς».

Για τις ανανεώσεις: «Απομένουν 4-5 παίκτες που δεν έχουν συμβόλαιο για τη νέα χρονιά και θέλουμε να τους κρατήσουμε στην ομάδα».

Για το αν θα “κτυπήσουν” μεγάλα ονόματα: «Έχουμε κρατήσει τους Πάντσεον και Μπεριγκό που είναι μεγάλα ονόματα. Θέλουμε τη νέα σεζόν να βασιστούμε σε πιο νέους, ταλαντούχους και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές, όπως οι Βα και Βαλακάρι, αλλά και ο δικός μας ο Αντωνίου».

Για την προετοιμασία: «Θα μεταβούμε στη Λετονία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας μας. Θα παρακολουθούμε τις εξελίξεις σε σχέση με τον κορωνοϊό και αν αλλάξει κάτι, θα το δούμε στην πορεία. Στη Λετονία πάντως, είναι πολύ καλή η κατάσταση με τον ιό αυτή την στιγμή».

The post Δεν κατεβαίνει ο πήχης – Η νέα μεταγραφική πολιτική, οι ανανεώσεις, τα μεγάλα ονόματα και η… Λετονία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του «Δημητρούι» - «Στο περίμενε» οι ανακριτές για κατάθεση

Θα καταταγείς στον στρατό; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις – Οι σημαντικές ημερομηνίες και οι εκπαιδεύσεις που θα ακολουθήσουν

Νέο «μέτωπο» για Οδ. Μιχαηλίδη - «Πυρά» από το Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθνικών Ιδρυμάτων για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα - Πώς απαντά η Ελεγκτική

Σοβαρές καταγγελίες κατά αεροπορικών εταιρειών: Από καθυστερήσεις και βάρος αποσκευών μέχρι αλλαγές - Όσα πρέπει να ξέρετε

Τραγωδία στη Λεμεσό - Απεβίωσε 30χρονος ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο



Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Φουντώνει η μάχη των ευρωεκλογών - Η επίθεση του Νικόλα κατά ΕΛΑΜ - Η ενόχληση του ΔΗΣΥ για τις κινήσεις Χριστοδουλίδη

Με εντατικούς ρυθμούς μπαίνουν τα επιτελεία των κομμάτων στην τελική ευθεία για τις εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top