ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ατάκα με ΝΟΗΜΑ για Καταλά και Κίνγκσλεϊ – Η περίπτωση Χέφελ και ο Γκολομπάρτ

Ατάκα με ΝΟΗΜΑ για Καταλά και Κίνγκσλεϊ – Η περίπτωση Χέφελ και ο Γκολομπάρτ

Δηλώσεις στον Super Sport FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, ο οποίος μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για το κεφάλαιο του προγραμματισμού: «Δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο. Μείναμε με τις δύο προσθήκες των Μακρή και Σπιρόφσκι και ανανεώσαμε με τους Ακοράν και Μοϊσόφ. Περιμένουμε τις επόμενες κινήσεις».

Για την περίπτωση Χέφελ: «Δεν έχει προκύψει κάποια διαφοροποίηση. Κάναμε την πρόταση μας και περιμένουμε, χωρίς να έχουμε βάλει χρονοδιάγραμμα».

Για το ποσοστό μείωσης του μπάτζετ της νέας περιόδου: «Είναι δεδομένο ότι θα πάμε σε μειωμένο προϋπολογισμό, αλλά ο στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα».

Για τη μείωση του μέσου όρου ηλικίας: «Είναι κάτι που επιχειρούμε τα τελευταία χρόνια. Πέρσι κάναμε κάποιες μεταγραφές νεαρών παικτών, όπως για παράδειγμα ο Σπόλιαριτς, ενώ φέτος πήραμε τον Μακρή και τον Σπιρόφσκι. Έχουμε ρίξει το μέσο όρο ηλικίας».

Για τις αποχωρήσεις των Καταλά και Κίνγκσλεϊ: «Ο Καταλά αποφάσισε να επαναπατριστεί για να συνεχίσει με τα προπονητικά του διπλώματα. Δεν έχουμε πει αντίο, αλλά εις το επανιδείν. Η πόρτα μένει ανοικτή και για τους δύο».

Για τον Γκολομπάρτ: «Είναι παίκτης της ομάδας μας, έχει συμβόλαιο και δεν έχει προκύψει οτιδήποτε. Αν αλλάξει κάτι, θα το δούμε στην πορεία».

Για τα έργα στο ΑΕΚ Αρένα: «Προς τα τέλη του 2020, θα τελειώσει η φάση του γηπέδου».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Περιμένουμε να μάθουμε πόσα εισιτήρια θα μπορούμε να διαθέσουμε σε κάθε γήπεδο και ακολούθως θα πάρουμε και τις ανάλογες αποφάσεις».

The post Ατάκα με ΝΟΗΜΑ για Καταλά και Κίνγκσλεϊ – Η περίπτωση Χέφελ και ο Γκολομπάρτ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top