ΛΑΡΝΑΚΑ: Τσίμπησε εξώδικο γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μακένζυ – Εντοπίστηκαν 350 άτομα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τσίμπησε εξώδικο γνωστό νυχτερινό κέντρο στο Μακένζυ – Εντοπίστηκαν 350 άτομα

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του ThemaOnline, νυχτερινό μαγαζί της πόλης της Λάρνακας, καταγγέλθηκε με εξώδικο για παραβίαση των διαταγμάτων περί Λοιμοκαθάρσεως νόμου.

Όπως πληροφορούμαστε, εντοπίστηκαν 350 άτομα σε εξωτερικό χώρο, αντί 150 που είναι και το ανώτατο όριο.

Το νυχτερινό κέντρο βρίσκεται στην περιοχή Μακένζυ. Καταγγέλθηκε με πρόστιμο 4 χιλιάδων ευρώ, αφού εγκρίθηκε την περασμένη Παρασκευή (19/06) η αύξηση στα εξώδικα πρόστιμα.

Στο σύνολό τους οι καταγγελίες έφτασαν τις 18 παγκύπρια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.