ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Μαρκέλλας - Σπάει την σιωπή της η 33χρονη απαγωγέας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη και στην οικογένεια και το παιδί» - VIDEO

Υπόθεση Μαρκέλλας - Σπάει την σιωπή της η 33χρονη απαγωγέας: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη και στην οικογένεια και το παιδί» - VIDEO

Μετανιωμένη μοιάζει η 33χρονη που απήγαγε την μικρή Μαρκέλλα, τονίζοντας πως θέλει να επανορθώσει με το λάθος της.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ «Μαζί σου» και την Τατιάνα Στεφανίδου, η 33χρονη χαρακτηρίζει τα όσα έχουν ακουστεί γι αυτό το θέμα παράλογα, καθώς όπως λέει είναι απλός άνθρωπος και δεν έχει σχέση με κάτι τέτοιο.   

Σχετικά με την ερωτική διάθεση την οποία η ίδια είχε δηλώσει πως είχε απέναντι στην Μαρκέλλα και ότι την χάιδεψε όπως “κάποιος που αγαπά ένα παιδί”.

Τώρα αποδίδει τις δηλώσεις εκείνες στον πανικό της στιγμής και τις συνθήκες της σύλληψης.

Υποστηρίζει πως δεν είχε καμία ερωτική διάθεση απέναντι στο παιδί και πως δεν το άγγιξε καν, αλλά αυτό που έκανε είναι να το πλύνει και να το αλλάξει επειδή ήταν πολύ βρόμικη.

Παρουσιάζεται μετανιωμένη και δηλώνει πως είναι διατεθειμένη να κάνει οτιδήποτε προκειμένου να επανορθώσει και να “σβηστεί” όπως λέει όλο αυτό.

Ελπίζει μάλιστα πως θα αποδειχτεί η αθωότητά της. Δηλώνει ξανά και ξανά πανικοβλημένη και επαναλαμβάνει πως απορεί και η ίδια με ότι έκανε.

Σχετικά με το παιδί που έχει η ίδια και το οποίο είναι 8 χρονών, δεν θέλησε να δώσει λεπτομέρειες αναφερόμενη ότι είναι κάτι που αφορά τον πρώην σύζυγό της.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top