ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πρώην ΑΠΟΕΛίστας έστειλε μήνυμα σε Κλοπ και Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώην ΑΠΟΕΛίστας έστειλε μήνυμα σε Κλοπ και Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Γιον Αρνέ Ρίσε, ο οποίος αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ τη σεζόν 2014-15 κατακτώντας το νταμπλ με τα γαλαζοκίτρινα, δεν θα μπορούσε να μην συγχαρεί τη Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα που πήρε μετά από 30 χρόνια.

Ο Νορβηγός, έπαιξε στους «κόκκινους» από το 2001 μέχρι το 2008 κατέκτησε ένα Τσάμπιονς Λιγκ, ένα κύπελλο, δύο ασπίδες και δύο Ευρωπαϊκά Σούπερ Καπ.

Ο αριστερός ακραίος οπισθοφύλακας έγραψε «Πολλά συγχαρητήρια σε αυτό το απίστευτο κλαμπ, τη Λίβερπουλ για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ. Απίστευτο επίτευγμα από όλους τους εμπλεκόμενους. Σπουδαίος προπονητής, σπουδαίο ποδοσφαιριστές και οι καλύτεροι οπαδοί».

Δείτε τη δημοσίευση του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Massive congrats to the amazing club @liverpoolfc for winning the PL👏🏻⚽🏆 Amazing achievement from everybody involved 🔥great manager and great players👏🏻 And the best fans ❤ #YNWA

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη John Arne Riise (@jariiseofficial) στις

The post Πρώην ΑΠΟΕΛίστας έστειλε μήνυμα σε Κλοπ και Λίβερπουλ για το πρωτάθλημα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top