ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στέλνουν τον Χουλτ στην Κύπρο και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη συμφωνία!

Στέλνουν τον Χουλτ στην Κύπρο και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη συμφωνία!

H Eλλαδική ιστοσελίδα, Gazzetta.gr αναφέρει πως ο ΑΠΟΕΛ τα έχει βρει σε όλα με τον Νίκλας Χουλτ καθώς φεύγει από την Ένωση μετά το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η συμφωνία είναι «ολοκληρωμένη».

Αναλυτικά το δημοσίευμα: 

«Ολοκληρωμένη φαίνεται η συμφωνία του ΑΠΟΕΛ με τον Χουλτ κάτι που σημαίνει ότι το πιο πιθανό είναι ο Σουηδός άσος να παίζει με Ολυμπιακό το τελευταίο του ματς με την Α.Ε.Κ.

Το τέλος της συνεργασίας της ΑΕΚ με τον Νίκλας Χουλτ ήταν λίγο πολύ γνωστό ότι θα γίνει στο τέλος της σεζόν. Προ Covid 19… Ωστόσο δεν άλλαξε κάτι στη διάθεση της Ένωσης παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αναφορές πως άλλαξε το σχέδιο και ίσως να έμενε στην ομάδα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ (και από Κύπρο) ο Χουλτ συμφώνησε ήδη να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ που πιθανότατα θα πάει και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης και αυτό αυτόματα σημαίνει πως προτού ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα ο Σουηδός θα αποχαιρετίσει την ΑΕΚ.
Κοινώς το ματς με τον Ολυμπιακό στο οποίο αναμένεται να ξεκινήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Χουλτ, θα είναι πιθανότατα το τελευταίο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί σχετικά με την απόφαση της Ένωσης να αναζητήσει ένα αριστερό μπακ με διαφορετικά χαρακτηριστικά από εκείνα του Σουηδού…
Η ΑΕΚ λοιπόν αναμένεται να χάσει για το υπόλοιπο της σεζόν και τον Χουλτ (μετά τον Βράνιες) και πιθανότατα και τον Κλωναρίδη…»

 

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Στέλνουν τον Χουλτ στην Κύπρο και παρουσιάζουν «τελειωμένη» τη συμφωνία! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top