ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη - Προσέκρουσε εσκεμμένα σε περιπολικό , μπήκε σε αντίθετη λωρίδα και τέλος συνελήφθη

ΛΕΜΕΣΟΣ: Επεισοδιακή καταδίωξη - Προσέκρουσε εσκεμμένα σε περιπολικό , μπήκε σε αντίθετη λωρίδα και τέλος συνελήφθη

Σύμφωνα με την αστυνομία, δέκα λεπτά πριν από τα μεσάνυκτα το Σάββατο (27/6)  και ενώ ο 30χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο Τραχώνι με συνεπιβάτες έναν 18χρονο και έναν 16χρονο, του έγινε σήμα να σταματήσει για έλεγχο από αστυνομικούς των βρετανικών βάσεων.

Ο οδηγός, όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσέκρουσε εσκεμμένα σε περιπολικό της αστυνομίας των βάσεων στο οποίο επέβαιναν δύο μέλη της. Στη συνέχεια ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει. Ακολούθησε καταδίωξη, ενώ ζητήθηκε η βοήθεια της αστυνομίας της Δημοκρατίας.

Με την είσοδο του σε έδαφος της Δημοκρατίας και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ύψωνα, ο 30χρονος οδηγός, αρνήθηκε εκ νέου να σταματήσει στις υποδείξεις αστυνομικών. Οδηγώντας επικίνδυνα, εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας του Κάθετου δρόμου Νέου λιμανιού – Νοσοκομείου.

Στη συνέχεια και ενώ συνέχιζε να οδηγεί αντίθετα της κανονικής πορείας οχημάτων, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 22χρονη και στη συνέχεια με δύο περιπολικά της αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βάσεων. Από τη σύγκρουση το ύποπτο αυτοκίνητο, ανέβηκε στο πεζοδρόμιο, κτύπησε σε παρακείμενο δέντρο και στη συνέχεια ακινητοποιήθηκε.

Οι επιβαίνοντες σε όλα τα αυτοκίνητα, δηλαδή η 22χρονη, τέσσερις αστυνομικοί, ο 30χρονος οδηγός, ο 18χρονος συνοδηγός και ο 16χρονος επιβάτης, τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν με ασθενοφόρα στο νοσοκομείο της πόλης. Όπως διαπιστώθηκε τα τραύματα τους ήταν ελαφρά με πιο σοβαρό, αυτό του 30χρονου οδηγού ο οποίος υπέστη κάταγμα στο χέρι. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, πήραν όλοι εξιτήριο.

Ο 30χρονος συνελήφθη για σωρεία οδικών παραβάσεων. Αρνήθηκε δε να δώσει δείγμα για να γίνει έλεγχος αλκοόλης και νάρκοτεστ.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος

Χάρης Βαρθακούρης: «Απέρριπτα όλους τους στίχους που έφερνε ο πατέρας μου»



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top