ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Παίζει τα ρέστα της για Καβάνι!

Παίζει τα ρέστα της για Καβάνι!

Την άκρως ικανοποιητική πρόταση της ιταλικής ομάδας για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι αποκαλύπτει Ουρουγουανός δημοσιογράφος.

Ένα μεγάλο “μπαμ” αναζητάει η Ρόμα στο φετινό μεταγραφικό παζάρι. Προς αυτή την κατεύθυνση λοιπόν φαίνεται πως κινούνται οι ιθύνοντες του συλλόγου, οι οποίοι έκαναν την κρούση τους για την απόκτηση του Έντισον Καβάνι.

Όπως μάλιστα αποκαλύπτουν οι συμπατριώτες του, οι Ρωμαίοι είναι έτοιμοι να δώσουν ό,τι έχουν για να τον κάνουν δικό τους.Έντισον Καβάνι

Μία σίγουρη λύση θέλει η Ρόμα για την επίθεσή της. Σίγουρα, ο 33χρονος είναι μία μηχανή των γκολ που μπορεί να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα. Έχει άλλωστε κι εμπειρία από το ιταλικό πρωτάθλημα, μετά και το πέρασμά του από την Παλέρμο και τη Νάπολι. Οι πρωτευουσιάνοι θέλουν λοιπόν να τον φέρουν και πάλι στη Σέριε Α και η πρότασή τους είναι ενδεικτική αυτού.

Όπως αναφέρει Ουρουγουανός δημοσιογράφος, η προσφορά που έχει στα χέρια του ο Καβάνι από τη Ρόμα είναι η καλύτερη όλων. Οι οικονομικοί όροι που έχει λάβει ο έμπειρος άσος για να μεταβεί στο Ολίμπικο ξεπερνάνε προτάσεις ομάδων όπως η Ίντερ, που επίσης τον θέλουν. Αυτό λοιπόν δείχνει πόσο θέλουν τον διεθνή επιθετικό στην Ρόμα και είναι διατεθειμένοι να κάνουν all-in για να τον αποκτήσουν.

Είναι γνωστό άλλωστε πως δεν υπάρχει πολύ ρευστό στα ταμεία τους. Όμως, ο Καβάνι είναι ελεύθερος και γι’ αυτό θα γίνει η υπέρβαση για χάρη του. Ασφαλώς πολλά θα εξαρτηθούν από την επιθυμία του ίδιου του παίκτη. Φαίνεται όμως πως μπαίνει ένας ακόμα διεκδικητής στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Εφόσον όμως ολοκληρωθεί μία τέτοια κίνηση τότε αυτό θα έχει αντίκτυπο σε ένα άλλο κανόνι που βρίσκεται στο ρόστερ. Ο λόγος ασφαλώς για τον Έντιν Τζέκο. Υπήρξαν φήμες τις προηγούμενες ημέρες για ενδιαφέρον της Ίντερ για τον Βόσνιο. Οπότε οι δύο περιπτώσεις δείχνουν να συνδέονται. Μία ενδεχόμενη πώληση του Τζέκο άλλωστε θα δώσει οικονομική άνεση στην Ρόμα να κινηθεί για τον Καβάνι, βγαίνοντας και κερδισμένη οικονομικά.

Πηγή: Sportsking.gr

The post Παίζει τα ρέστα της για Καβάνι! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top