ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άλμα τίτλου μέσα στην Καταλονία η Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

Άλμα τίτλου μέσα στην Καταλονία η Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)

LA LIGA-32η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΕΣΠΑΝΙΟΛ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1

Γήπεδο:  RCDE Stadium

Άλμα τίτλου μέσα στη Βαρκελώνη έκανε η Ρεάλ, η όποια πέρασε με 1-0 από την έδρα της Εσπανιόλ και Βρίσκεται μόνη πρώτη και στο +2 από την Μπαρτσελόνα.

Στο 8ο λεπτό ο Λόπεθ έσωσε μετά από μακρινό σουτ του Κασεμίρο, όπως έκανε και στο 35’ μετά από προσπάθεια του Μπενζεμά. Τελικά στο 45ο λεπτό ο Μπενζεμά με  απίθανο τακουνάκι σέρβιρε στον Κασεμίρο που εξ επαφής πλάσαρε για το 0-1.

Στην ακριβώς προηγούμενη φάση η Ρεάλ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπενζεμά από τον Ντιέγκο Λόπεθ αλλά οι διαιτητές δεν έδωσαν κάτι παρότι από τα ριπλέι φάνηκε πω ο Ισπανός γκολκίπερ βρήκε χαμηλά τον Γάλλο.

Στο 50ο λεπτό ο Λόπεθ σταμάτησε τον Μπενζεμά, ενώ στο 73’ ήταν η σειρά του Κουρτουά να πει όχι σε σουτ του Νταβίντ Λόπεθ.

Στο 84ο λεπτό, ο Κουρτουά δεν πρόλαβε τον Ντε Τομάς, παραλίγο να του κάνει πέναλτι, αλλά τελικά ο φορ της Εσπανιόλ δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 89ο λεπτό η Εσπανιόλ έχασε νέα απίθανη ευκαιρία καθώς ο Εσπινόσα πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να ξυνει το δοκάρι της Ρεάλ.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Ντιντάκ (46’ Πεδρόσα), Εσπινόσα, Νταβίντ Λόπεθ (83’ Λοθάνο), Καμπρέρα, Βίκτορ Γκόμεθ, Ρόκα, Νταρντέρ (69’ Καγιέρι), Γου Λέι (57’ Μελένδο), Ντε Τομάς, Εμπαρμπά (69’ Μελαμέδ).

ΡΕΑΛ: Κουρτουά, Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μαρσέλο, Ίσκο (64’ Ροδρίγο), Κασεμίρο, Κρόος, Μπενζεμά, Βαλβέρδε, Αζάρ (63’ Βινίσιους).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Πηγή: www.aek365.org

The post Άλμα τίτλου μέσα στην Καταλονία η Ρεάλ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top