ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«Το αν θα επιμείνει ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη θέση για Βούρο… Δεν φαίνεται εύκολο για Κολοβό» – Όλες οι φήμες της ημέρας

«Το αν θα επιμείνει ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη θέση για Βούρο… Δεν φαίνεται εύκολο για Κολοβό» – Όλες οι φήμες της ημέρας

 

Καθημερινά οι πληροφορίες πέφτουν με τη μορφή καταιγίδας. Πριν όμως, οι ειδήσεις γίνουν ανακοινώσεις, έχουν ξεκινήσει από το επίπεδο της φημολογίας.

* Οι Άραβες ήρθαν με συγκεκριμένη λίστα για εξτρέμ: Βέρντε, Φετφατζίδης. Ήρθαν για το δεκάρι (αλλά επειδή αυτό είναι σε εξέλιξη, το κρατάω). Πήγαν στον Ιταλό, πήγαν και στον «Φέτφα». Ίδια λεφτά για αγορά (1,7), ίδια λεφτά για παίκτη (+5 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο). Δεν θες (βλ. Βέρντε); Πάμε παρακάτω, το μοναστήρι να’ ναι καλά. Και έτσι θα γίνονταν και με τον Φετφατζίδη. Ξέρετε πόσοι έχουν mandate από την Αλ Αΐν τη δεδομένη στιγμή αναζητώντας εξτρέμ; Κοντά στους 15 ατζέντηδες! Μάχη με το χρόνο δίνουν μεταξύ τους. Εφόσον όμως ο «Φέτφα» είπε το ok, τα υπόλοιπα θα βρίσκονταν. Τα φράγκα, προφανώς, δέλεαρ σημαντικό. Το σημαντικότερο όμως είναι το Ντουμπάι. Καμία σχέση με την Τζέντα (και γενικότερα τη Σαουδική Αραβία που ούτε ν’ ακούσει δεν ήθελε ο διεθνής εξτρέμ. Για τον Καρυπίδη, δεν έχω να πω κάτι. Το θέμα ήταν να έλεγε το ναι ο Φετφατζίδης, τα είπαμε. Όλα τ’ άλλα για διαπραγμάτευση, για ακατέβατα 2 «χαρτιά» και τα ρέστα, να’ χαμε να λέγαμε. (SPORTIME)

* Ο Παπαϊωάννου εθεάθη με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο και τα σενάρια περί ενδιαφέροντος της Λαμίας για τον διεθνή στόπερ έδωσαν και πήραν. (SPORTDAY)

* Τα πλέι οφ θα αποτελέσουν ένα άτυπο τεστ για τον Βαγγέλη Θεοχάρη, ο οποίος έχει την ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Βέβαια ενδεχόμενη παραμονή του θα έχει νόημα μόνο εάν ο Ντάνι Πογιάτος πράγματι τον υπολογίζει και όχι να τον κρατήσει για τους τύπους. Δεν έχει λόγο να μείνει άλλο στην εξέδρα ο νεαρός αμυντικός. (LIVESPORT)

*  Ο Ματέο Γκαρσία βρέθηκε και πάλι στο “Βικελίδης” και παρακολούθησε το ντέρμπι του Άρη με τον ΠΑΟΚ, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη φημολογία περί επιστροφής του στους “κίτρινους”. Τόσο ο παίκτης, όσο και ο ατζέντης του, Άλεξ Ντι Μπαρτόλο, είχαν διαδοχικές επαφές με τον Καρυπίδη, οι οποίες θα συνεχιστούν στη διάρκεια της εβδομάδας.     (METROSPORT)

* Εξετάσεις δίνουν στα πλέι οφ κάποιοι ποδοσφαιριστές και ένας εξ αυτών είναι ο Δημήτρης Κολοβός. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός, όμως, μένει διαρκώς μετεξεταστέος. Όλη τη χρονιά ήταν απογοητευτικός, αλλά θα περίμενε κανείς ότι μπορεί να το αντιστρέψει στο φινάλε. Προς το παρόν κάτι τέτοιο δεν φαίνεται εύκολο. (SPORTIME)

* Στις προθέσεις του Δώνη να χρησιμοποιήσει πιο πολύ τους μικρούς μέχρι το τέλος των πλέι οφ. Από την άλλη, επειδή πρόκειται για ντέρμπι, ελλοχεύει ο κίνδυνος η παρουσία πολλών μικρών στην ενδεκάδα να κοστίσει. (LIVESPORT)

* Ο Μίροσλαβ Στοχ αν μη τι άλλο κέρδισε χθες με την εμφάνισή του το ηθικό πλεονέκτημα και το δικαίωμα να αναρωτιέται γιατί δεν πήρε νωρίτερα ευκαιρίες. Μία ασίστ, γρήγορη μεταβίβαση της μπάλας, βοήθεια στην άμυνα από τον Σλοβάκο, που ήταν εξαιρετικός. (METROSPORT)

* Η απόκτηση χαφ είναι δεδομένη από τον Ολυμπιακό. Τα σενάρια είναι όλο και πιο έντονα αναφορικά με τον Μαντί Καμαρά, πως είναι έτοιμος για πώληση. Οι Πειραιώτες ψάχνουν τον αντικαταστάτη του με τον Μοχάμεντ Ελνενί να είναι στην κορυφή της λίστας. Οι Πορτογάλοι, πάντως, επιμένουν για τον Εντουάρντο της Σπόρτινγκ, αλλά το κόστος αναμένεται να είναι μεγάλο. (SPORTIME)

* Είναι γνωστό ότι ο ΟΦΗ ενδιαφέρεται για τον Πραξιτέλη Βούρο. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, όπως αναφέρουν οι Κύπριοι δεν σκοπεύει να τον αφήσει ελεύθερο. Αυτό που συζητεί είναι να τον δανείσει με ενοίκιο ύψους 100.000 τον χρόνο. Το αν θα επιμείνει ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη θέση, θα το δούμε στο επόμενο διάστημα. (SPORTDAY)

* Μήπως θα έπρεπε η αυτολογοκρισία στον Παναθηναϊκό να επεκταθεί και στο επιτελείο του; Ωραίο παιχνίδι είδε χθες ο Αγγελίνας, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι κέρδος για τον σύλλογο η συμμετοχή νέων παικτών. Κέρδος, ενώ Σερπέζης, Αθανασακόπουλος και Αλεξανδρόπουλος μπήκαν αλλαγή στο Ηράκλειο στο 80′. Μάλλον δεν αντιλαμβάνομαι καλά υψηλά ποδοσφαιρικά νοήματα, αφού θυμάμαι και δηλώσεις για το πώς θα αξιοποιούνταν στα play off οι πιτσιρικάδες. (SPORTIME)

* Ο Δημήτρης Πέλκας έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι εκτός αποστολής αφού είναι τραυματίας. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δύσκολα θα προλάβει και τον μεθαυριανό αγώνα με την ΑΕΚ και πως στα τέλη της εβδομάδας θα μπει στο πρόγραμμα των προπονήσεων. (METROSPORT)

* Προβληματισμός επικρατεί στην Ξάνθη μετά την ήττα στη Νέα Σμύρνη. Οι Ξανθιώτες αποδίδουν το άσχημο αποτέλεσμα αφενός στην κακή ημέρα κάποιων παικτών, όπως ο Λισγάρας, που έκανε «δώρο» στον Πανιώνιο το πρώτο γκολ, αλλά και στον προπονητή. Επικρίνουν τον Καραγεωργίου για ορισμένες επιλογές, όπως το σχήμα με τα δύο καθαρά «εξάρια» (Καμαρά και Τερκί). (SPORTDAY)

* Στον Ολυμπιακό δεν έχουν μετανιώσει για την απόφασή τους να σταματήσουν πρόωρα πριν από δύο χρόνια τη συνεργασία τους με τον Όσκαρ Γκαρθία, διότι ο Καταλανός είχε προλάβει σε λίγες αγωνιστικές να χάσει το προβάδισμα για τον τίτλο, αλλά κυρίως επειδή ο επόμενος ήταν ο… Πέδρο Μαρτίνς. Ένας τεχνικός που ταίριαξε στον Ολυμπιακό, εν αντιθέσει με τον Όσκαρ, ο οποίος έμεινε άνεργος για 1,5 χρόνο και πήγε στη Θέλτα για να “κολλήσει” εκεί μια χαρά. Και να φτάσει σε σημείο να μπλοκάρει την Μπαρτσελόνα από το προβάδισμα ενός τίτλου. (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ).

Πηγή: www.sdna.gr

The post «Το αν θα επιμείνει ο ΑΠΟΕΛ σε αυτή τη θέση για Βούρο… Δεν φαίνεται εύκολο για Κολοβό» – Όλες οι φήμες της ημέρας appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Σε αποστολή για γερά νεύρα η Ολγκίν - «Όχι» Τατάρ σε τριμερή - Εν αναμονή της συνάντησης Μητσοτάκη- Ερντογάν

Χωρίς να υπάρξει ουσιαστικό αποτέλεσμα, η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν ολοκλήρωσε την πρώτη κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και στη συνέχεια με τον Ερσίν Τατάρ, στα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top