Εννέα χιλιάδες μαθητές Μέσης και Τεχνικής εκπαίδευσης επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά

Εννέα χιλιάδες μαθητές Μέσης και Τεχνικής εκπαίδευσης επιβεβαίωσαν την εγγραφή τους ηλεκτρονικά

Εννέα χιλιάδες μαθητές μέσης και τεχνικής εκπαίδευσης, από τους 40.000 που αναμένεται να φοιτήσουν στα σχολεία κατά την επόμενη σχολική χρονιά, επιβεβαίωσαν κατά την πρώτη ημέρα λειτουργίας του συστήματος ηλεκτρονικής εγγραφής μαθητών ανακοίνωσαν ο Υπουργός Παιδείας Πρόδρομος Προδρόμου και ο Υφυπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κυριάκος Κόκκινος.

Όπως ανέφερε ο Υπουργός Παιδείας, κατά την παρουσίαση της εφαρμογής το απόγευμα της Δευτέρας, η ηλεκτρονική επιβεβαίωση εγγραφής που άρχισε σήμερα 29 Ιουνίου μπορεί να γίνει μέχρι τις 3 Ιουλίου και στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατό, οι γονείς μπορούν να το κάνουν μεταβαίνοντας στα σχολεία όπου θα φοιτήσουν τα παιδιά τους.
 
Όπως διευκρίνισε ο Υπουργός Παιδείας, η ηλεκτρονική εγγραφή στα δημοτικά σχολεία δεν εφαρμόζεται στο παρόν στάδιο καθώς η έγγραφη των μαθητών έγινε ήδη.
 

 ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Βαρύ κλίμα στο Προεδρικό: Ο Χριστοδουλίδης υπέγραψε το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον Γιώργο Βασιλείου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης υπέγραψε σήμερα το βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Γιώργου Βασιλείου, το οποίο ανοίχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE