ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Είπε ΑΝΤΙΟ και έρχεται Κύπρο ο Νεόφυτος Μιχαήλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Είπε ΑΝΤΙΟ και έρχεται Κύπρο ο Νεόφυτος Μιχαήλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

O Nεόφυτος Μιχαήλ, αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και επιστρέφει στην Κύπρο για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Θυμίζεται πως ο ποδοσφαιριστής ήταν στην Ελλαδική ομάδα δανεικός από τον ΑΠΟΕΛ, ωστόσο «έσπασε» τη συμφωνία και έρχεται στο νησί μας για να βάλει τα μαυροπράσινα.

Η ανάρτηση του:

«Στη τελευταία μου μέρα στην πόλη, ήρθε η στιγμή για να πω ένα πρόωρο αντίο στην ομάδα του Αστέρα σε μια περίεργη κι αλλόκοτη χρόνια λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία και στο γήπεδο και γενικά όλα τα μέλη με τα οποία έχω συνεργαστεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα! Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες για τη συνεργασία και ειδικότερα το Team τερματοφυλάκων με τον προπονητή μου Χρίστο Τσελιόπουλο και τους @nikospapadopoulos1 και @antonis_tsif99. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας! Ευχαριστώ @asterastripolisfc».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Στη τελευταία μου μέρα στην πόλη, ήρθε η στιγμή για να πω ένα πρόωρο αντίο στην ομάδα του Αστέρα σε μια περίεργη κι αλλόκοτη χρόνια λόγω της πανδημίας. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση που με εμπιστεύτηκε να είμαι μέλος αυτής της ομάδας, όλα τα μέλη του τεχνικού επιτελείου, φυσιοθεραπευτές, φροντιστές, όλους τους ανθρώπους που εργάζονται στα γραφεία και στο γήπεδο και γενικά όλα τα μέλη με τα οποία έχω συνεργαστεί τη φετινή χρονιά στην ομάδα! Τέλος, να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες για τη συνεργασία και ειδικότερα το Team τερματοφυλάκων με τον προπονητή μου Χρίστο Τσελιόπουλο και τους @nikospapadopoulos1 και @antonis_tsif99 ⚽🧤 Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους σας! Ευχαριστώ @asterastripolisfc ⭐🟡🔵⭐

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Neophytos Michael 🇨🇾 (@neophytos93) στις

The post Είπε ΑΝΤΙΟ και έρχεται Κύπρο ο Νεόφυτος Μιχαήλ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Μονή Αββακούμ: Επιμένει η υπεράσπιση των μοναχών - «Σφάλμα και λάθος εκτίμηση του Μητροπολίτη Ησαΐα»

Με την κατάθεση σήμερα του Ιερομόναχου Αββακούμ ολοκληρώθηκαν ενώπιον της Ανακριτικής Επιτροπής της Αρχιεπισκοπής οι καταθέσεις των μελών της αδελφότητας της Μονής Οσίου Αββακούμ, με την υπεράσπιση να επαναλαμβάνει δια στόματος του συνήγορου Αναστάσιου Βαβούσκου της θέση περί δεδικασμένου επικαλούμενη τον Καταστατικό Χάρτη της Εκκλησίας της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top