ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ»

Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ»

Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά μέσα από τα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα.  Ανέβαινε συνεχώς μέχρι που εντάχθηκε στην ανδρική ομάδα και είχε εκεί μία πολυετή παρουσία.

Ο Μάριος Στυλιανού το καλοκαίρι του 2019 μέσα από… πράξη που έγινε μεταξύ Απόλλωνα και Ανόρθωσης (βλέπε και μεταγραφή Δημητρίου), έφυγε από τη Λεμεσιανή ομάδα και εντάχθηκε σε αυτή της Αμμοχώστου.

Ο δεξιός ακραίος αμυντικός μην μπορώντας να… πείσει τον Τιμούρ Κετσπάγια, πήγε υπό τη μορφή δανεισμού στην Ομόνοια τον περασμένο Ιανουάριο, χωρίς, όμως, και εκεί να πάρει τις ευκαιρίες που θα περίμενε και ο ίδιος.

Χωρίς, λοιπόν, να τύχει εμπιστοσύνης από Ανόρθωση και Ομόνοια, έχει, κακά τα ψέματα, ένα δύσκολο καλοκαίρι, καθώς ο Τιμούρ Κετσπάγια έχει επιλέξει να μην τον έχει μαζί του στην προετοιμασία.  Δεν είναι ελεύθερος, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου, είναι στο ψάξιμο για ομάδα, μιας και είναι εκτός πλάνων της τεχνικής ηγεσίας της Ανόρθωσης.

Πλησιάζει τα 27 ο Στυλιανού (γεννημένος 23 Σεπτεμβρίου 1993) και ψάχνει να συμφωνήσει με ομάδα, όπου θα τον βρει η νέα σεζόν και να προσπαθήσει να βρει τον πραγματικό καλό του αγωνιστικό εαυτό, για να θυμίσει σε αρκετούς ότι είναι ακόμη εδώ και έχει τις ικανότητες και τις αρετές αυτές που παρουσίασε όποτε του δινόταν η ευκαιρία στον Απόλλωνα.

Προ ημερών είχε κυκλοφορήσει στην αθλητική… πιάτσα για Εθνικό Άχνας και Πάφο FC για ενδιαφέρον για τον παίκτη, αλλά μέχρι στιγμής τίποτα ουσιαστικό.

Σ.Ν.

The post Στο… ΠΕΡΙΜΕΝΕ για νέα ποδοσφαιρική «ΣΤΕΓΗ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top