ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Τι αποκάλυψε για το ΜΕΛΛΟΝ του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που… ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ

Τι αποκάλυψε για το ΜΕΛΛΟΝ του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που… ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ

Μιλώντας στην ελλαδική ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος του ΑΠΟΕΛ, Καρίμ Ανσαριφάρντ, απάντησε σε ερώτηση που του έγινε για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας πως έχει προτάσεις από ελληνικές ομάδες, χωρίς να τις αποκαλύψει.

Πάντως, ξεκαθάρισε ότι έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με την Αλ Σαϊλίγια και δεν έδειξε… τάσεις φυγής. Αντίθετα είπε πως θέλει να παραμείνει!

Συγκεκριμένα ανέφερε:

«Είναι μερικά πράγματα που κάποιες φορές με ενοχλούν. Καταλαβαίνω πως είναι λογικό να κυκλοφορούν σενάρια επιστροφής μου στην Ελλάδα. Λένε πως επειδή μένω εκεί ή επειδή η σύζυγος μου είναι Ελληνίδα και βρίσκεται στην Ελλάδα μαζί με το παιδί μας πως θέλω και εγώ να επιστρέψω στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι αλήθεια αυτό.

Εάν μιλήσετε με την σύζυγο μου θα αντιληφθείτε πως είναι και ίδια χαρούμενη όπου είμαι εγώ χαρούμενος. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για την Αγγλία ή την Ελλάδα. Όπου και αν βρίσκομαι είναι χαρούμενη και θέλει και εγώ να είμαι ευτυχισμένος με την δουλειά μου. Δεν μας νοιάζει αυτό.

Το πιο σημαντικό είναι η ζωή μας, η καριέρα μου, η καριέρα της συζύγου μου. Είμαστε ευτυχείς για όλες τις ευκαιρίες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στη ζωή μας. Αυτό μετράει περισσότερο. Πέρασα ωστόσο πολύ ωραία στην Ελλάδα, έζησα όμορφες στιγμές, ζω εκεί και πιστεύω θα έρθει η ώρα για να επιστρέψω.

Ακόμα και τώρα υπάρχουν προτάσεις από ελληνικές ομάδες, αλλά δεν θα ήθελα να αναφέρω ποιες είναι γιατί είναι κάτι που δεν μου αρέσει να κάνω. Έχω συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με την Αλ Σαϊλίγια και θα ήθελα να μείνω εδώ, αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί».

The post Τι αποκάλυψε για το ΜΕΛΛΟΝ του ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που… ακούστηκε για ΑΠΟΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top