Κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα Ελλάδος!

Κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα Ελλάδος!

Ο αγώνας του Σαββάτου ανάμεσα στην Ξάνθη και τη Λαμία για τα πλέι άουτ θα αναβληθεί…

Το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Σούπερ Λίγκα είναι γεγονός.

Μέλος της αποστολής της Ξάνθης (δεν είναι γνωστό αν πρόκειται για ποδοσφαιριστής ή άτομο από το τιμ) βρέθηκε θετικός σε τεστ που έκανε όλη η ομάδα την Πέμπτη για covid-19 εν όψει του αγώνα του Σαββάτου, στη Λαμία με την τοπική ομάδα για τα πλέι άουτ, που πρόκειται να αναβληθεί.

Τα αποτελέσματα του τεστ έγιναν γνωστά στην ομάδα, καθοδόν για τη Λαμία και συγκεκριμένα σε ξενοδοχείο στην Αγχίαλο Βόλου όπου έχει καταλύσει η αποστολή.

Ο ΕΟΔΥ έχει ενημερωθεί ήδη για να πάει κλιμάκιο του στο ξενοδοχείο και να κάνει νέα τεστ σε όλη την αποστολή.

Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με το πρωτόκολλο, η αποστολή της ομάδας μπαίνει σε απομόνωση για 48 ώρες.

Πηγή: sdna.gr

The post Κρούσμα κορωνοϊού σε ομάδα της Σούπερ Λίγκα Ελλάδος! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.