LIFESTYLE

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον τηλεοπτικό σταθμό – VIDEO

Τατιάνα Στεφανίδου: Αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό και ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τον τηλεοπτικό σταθμό – VIDEO

«Αντίο» στο τηλεοπτικό κοινό είπε το απόγευμα της Κυριακής 05/07, η Τατιάνα Στεφανίδου στην αυλαία της εκπομπής “Μαζί σου”, αποχαιρετώντας και τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από Ελλαδικά ΜΜΕ η Τατιάνα είναι ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με το Mega για εκπομπή την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η γνωστή παρουσιάστρια ευχαρίστησε τον κόσμο, τους συνεργάτες της και όλους όσοι στήριξαν με πάθος την εκπομπή και αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές.

Αυτή ήταν και η τελευταία εκπομπή για την Τατιάνα Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ, με την ίδια να κάνει τη σχετική ανακοίνωση στην έναρξη της εκπομπής.

«Φτάσαμε στο τέλος! Έφτασε στο τέλος και αυτή η τηλεοπτική σεζόν που είχε τα καλά της, είχε τις δυσκολίες της. Το θέμα όμως είναι ότι έφτασε στο τέλος της με χαμόγελα, με αγάπη… Με αγάπη και ευγνωμοσύνη για εσάς που μας παρακολουθήσατε», είπε η Τατιάνα Στεφανίδου κι εκείνη τη στιγμή μπήκαν μέσα οι συνεργάτες της με μια μεγάλη ανθοδέσμη.

«Βγάλαμε τη σεζόν με πάρα πολύ κόπο, δουλέψαμε περισσότερες μέρες την εβδομάδα με δική μας απόφαση, με δική μας θέληση γιατί δεν έβγαινε αλλιώς. Έτσι είμαστε, πάντα σφίγγουμε τα δόντια σε κάθε δυσκολία, απέναντι στη δουλειά δεν μασάμε… Έτσι είμαστε και είμαστε εδώ για εσάς πάρα πολλά χρόνια, με αποκλειστικά ρεπορτάζ, με έρευνες, με πάθος γι’ αυτή τη δουλειά», πρόσθεσε στη συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου ευχαρίστησε τους τηλεθεατές, τους συνεργάτες της μπροστά και πίσω από τις κάμερες και ευχήθηκε σε όλους ένα υπέροχο καλοκαίρι.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πάσχα 2024: Πότε κλείνουν τα σχολεία - Τι ισχύει για τα κοινοτικά νηπιαγωγεία

Επεκτείνεται το Pame express: Αυτοί οι χώροι εξετάζονται σε Λεμεσό και Λάρνακα - Τι γίνεται με τις στάσεις στα ορεινά

Εντοπίστηκε πτώμα σε βραχώδη περιοχή - Βρισκόταν σε κατάσταση αποσύνθεσης

Αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Εβελίνα Σκίτσκο: Είναι ερωτευμένη και μόλις μας έδειξε τον σύντροφο της



Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Κυπριακό: Προσπάθεια άρσης του αδιεξόδου - Σε Βερολίνο-Παρίσι και Βρυξέλλες η Ολγκίν

Στα βαθιά εισέρχεται το Κυπριακό, ενώ καθοριστικό θα είναι το επόμενο διάστημα μέχρι το τέλος Μαΐου. Η Μαρία Ανχέλα Ολγκίν ετοιμάζει βαλίτσες για μια σειρά από επισκέψεις σε χώρες της Ευρώπης, ξεκινώντας από το Βερολίνο ενώ στη συνέχεια θα μεταβεί σε Παρίσι και Βρυξέλλες, με στόχο να διερευνήσει το ενδεχόμενο εάν η Ευρωπαϊκή Ένωση μπορεί να συνεισφέρει στην προσπάθεια που καταβάλλουν τα ΗΕ, για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top