Ad Hoc επιτροπή: Στα χέρια Συλλούρη η λίστα Γιωρκάτζη - Η ώρα της αλήθειας για δημοσιοποίηση ή όχι

Ad Hoc επιτροπή:  Στα χέρια Συλλούρη η λίστα Γιωρκάτζη - Η ώρα της αλήθειας για δημοσιοποίηση ή όχι

Συνέρχεται την Παρασκευή (10/7) η ad hoc επιτροπή της Βουλής η οποία θα εξετάσει την λίστα Γιωρκάτζη.

Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης, θα προεδρεύσει της επιτροπής, ενώ θα θέσει ενώπιον των μελών την λίστα Γιωρκάτζη με τα ονόματα πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων.

Η επιτροπή θα κληθεί να αποφασίσει αν θα υπάρξει εισήγηση στην ολομέλεια της 17ης Ιουλίου, για δημοσιοποίηση της λίστας ως έχει. Αξίζει να σημειωθεί, ότι την Πέμπτη (9/7), ο Διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας, Κωνσταντίνος Ηροδότου, απέστειλε την λίστα στον Πρόεδρο της Βουλής μετά από αίτημα του ιδίου.

Θυμίζουμε ότι στην επιτροπή στην εν λόγω Ad Hoc επιτροπή, προεδρεύει ο Πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Συλλούρης, ενώ συμμετέχουν ο Μάριος Μαυρίδης από τον ΔΗΣΥ, ο Στέφανος Στεφάνου από το ΑΚΕΛο Πανίκος Λεωνίδου από το ΔΗΚΟο Ηλίας Μυριάνθους από την ΕΔΕΚο Μιχάλης Γιωργάλλας της Αλληλεγγύης, ο Γιώργος Περδίκης των Οικολόγων και ο Λίνος Παπαγιάννης(ΕΛΑΜ).

Όσον αφορά τον Γιώργο Λιλλήκα ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή, θυμίζουμε ότι αποχώρησε την Πέμπτη (9/7), αφού όπως ανέφερε, οι ελεγχόμενοι δεν μπορούν να προβούν σε έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός για την ΑΤΑ: Οι συντεχνίες κάνουν αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση «χωρίς να αλλάξει ούτε γράμμα» - Βίντεο

Λευκός καπνός βγήκε από τη Δημοσιογραφική Εστία, όπου ολοκληρώθηκε η πανσυνδικαλιστική σύσκεψη για την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή (ΑΤΑ). Μετά από μήνες διαβουλεύσεων και έντονων διαπραγματεύσεων, το συνδικαλιστικό κίνημα έκανε αποδεκτή την κυβερνητική πρόταση, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν δέχεται να αλλάξει ούτε ένα γράμμα από το πλαίσιο που παρουσιάστηκε.

BEST OF TOTHEMAONLINE