ΑΘΛΗΤΙΚΑ

LIVE: Ανόρθωση – Απόλλωνας 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

LIVE: Ανόρθωση – Απόλλωνας 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ)

Η Ανόρθωση φιλοξενεί τον Απόλλωνα στο πρώτο φιλικό των δύο ομάδων που θα διεξαχθεί στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Ζωντανά η εξέλιξη της αναμέτρησης από το ThemaSports.com.

To live: 

TEΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ.

38′ Πολύ καλό φαλτσαριστό σουτ του Νταμπό, έφυγε λίγο έξω.

24′ Ο Απόλλωνας πάτησε περιοχή με τον Πίττα να κάνει το πλασέ αλλά και πάλι ο Γεωργιανός κίπερ της Κυρίας του είπε «όχι».

19′ Σουτ του Πίττα, πέφτει και μαζεύει ο Λόρια.

6′ Νέα ευκαιρία για την Ανόρθωση. Ο Χριστοφή μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Καλτσά που έκανε το σουτ, με τον Γιούστε να παρεμβαίνει στην πορεία της μπάλας και να μαζεύει ο Δημητρίου.

4′ Γύρισμα του Κορέια στον Κατσαράβα ο οποίος προσπάθησε να πετύχει ένα εξαιρετικό γκολ με τακουνάκι, ωστόσο η μπάλα πέρασε μόλις δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Δημητρίου.

Ξεκίνησε ο αγώνας.

Ανόρθωση (Κετσπάγια): Λόρια, Γκαλίτσιος, Σίλντενφελντ, Κορρέα, Κορέια, Νταουσβίλι, Μαργκάσα, Οκριασβίλι, Καλτσάς, Χριστοφή, Κατσαράβα

Aπόλλωνας (Αυγουστή): Δημητρίου, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Ψύχας, Σακέτι, Ντιγκινί, Νταμπό, Πίττας, Μπένσοπ

KITΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:

Διαιτητής: Νικόλας Νεοκλέους
Βοηθοί διαιτητές: Νίκος Εγγλέζου, Χαράλαμπος Γεωργίου
Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

The post LIVE: Ανόρθωση – Απόλλωνας 0-0 (ΗΜΙΧΡΟΝΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



 Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Αρχιπύραρχος ΠΥ για φωτιά στον Άγιο Συλά: Όλα δείχνουν κακόβουλη ενέργεια - «Ξεκίνησε από την ύποπτη περιοχή πλέον, στο Βατί»

Δεν υπάρχει πλέον ενεργό μέτωπο αυτή την στιγμή, όμως η επικινδυνότητα είναι μεγάλη γιατί υπάρχουν συνεχώς αναζωπυρώσεις, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Αρχιπύραρχος Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, Νίκος Λογγίνου, προσθέτοντας ότι ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top