ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ: Τριάντα καταγγελίες από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων για κορωνοϊό - Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη υποστατικού

ΚΥΠΡΟΣ: Τριάντα καταγγελίες από την Αστυνομία για παραβίαση των μέτρων για κορωνοϊό - Ποινική δίωξη σε ιδιοκτήτη υποστατικού

Σε τριάντα καταγγελίες παγκύπρια προχώρησε η Αστυνομία τα τελευταία 24ώρα για παραβίαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Αστυνομίας, πραγματοποιήθηκαν από τις 1900 την Παρασκευή μέχρι και τις 0600 τη Δευτέρα σύνολο 1.303 έλεγχοι παγκύπρια και τριάντα καταγγελίες.

Στη Λευκωσία από 108 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες, στη Λεμεσό από 196 ελέγχους έγιναν 9 καταγγελίες, στη Λάρνακα από 484 ελέγχους έγιναν 2 καταγγελίες, στην Πάφο από 41 ελέγχους έγιναν 13 καταγγελίες, στην Αμμόχωστο από 313 ελέγχους έγιναν 3 καταγγελίες ενώ από σύνολο 161 ελέγχων στη Μόρφου δεν εντοπίστηκε παραβίαση των μέτρων και δεν υπήρξαν καταγγελίες.
 
Σε σχέση με τις καταγγελίες που έγιναν στην Πάφο χθες βράδυ, από σύνολο 12 ελέγχων σε κέντρα αναψυχής και άλλα καταστήματα προέκυψαν τέσσερις καταγγελίες, δυο χώρων εστίασης στην κεντρική πλατεία Κένεντι, ενός στην Γεροσκήπου και ενός περιπτέρου στην Έμπα.

Οι διαχειριστές των τριών από τα τέσσερα καταστήματα θα πληρώσουν εξώδικο πρόστιμο 500 ευρώ ενώ ένας από τους ιδιοκτήτες των χώρων εστίασης θα διωχθεί ποινικά, αφού δεν κατείχε και ορισμένες από τις απαραίτητες άδειες λειτουργίας.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο: «Έσβησε» ο 30χρονος Ευτύχιος Χαρίτου μετά από τροχαίο στη Λεμεσό

Στο «περίμενε» για το επίδομα διακίνησης αρκετά ΑμεΑ: Ο λόγος που δεν το λαμβάνουν - Τα ποσά και όσα ισχύουν

Πόσες θερμίδες έχουν τα αγαπημένα μας Πασχαλινά φαγητά - Από τη νηστεία στην υπερκατανάλωση

Με συννεφιά και καταιγίδες η Δευτέρα του Πάσχα - Όσα περιλαμβάνει το καιρικού «μενού»

Τα πιο παράξενα Πασχαλινά έθιμα στον κόσμο, που δεν πρόκειται να σου περάσουν από το μυαλό - Άνθρωποι σκελετοί και παιδιά ζητιάνοι

Ραγίζουν καρδιές οι φίλοι του 30χρονου Ευτύχιου που έσβησε σε τροχαίο - «Σε περιμένει η μητέρα σου, πας να την βρεις πολύ γρήγορα»



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top