ΛΑΡΝΑΚΑ: 25χρονος 'πετούσε' με 121 χιλιόμετρα αντί 50 - Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

ΛΑΡΝΑΚΑ: 25χρονος 'πετούσε' με 121 χιλιόμετρα αντί 50 - Του πέρασε χειροπέδες η Αστυνομία

Στη σύλληψη 25χρονου οδηγού που οδηγούσε με 121 χιλιόμετρα αντί 50 προχώρησε η Αστυναμία το βράδυ της Τετάρτης (22/7).

Μέλη της Αστυνομίας, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων, ανέκοψαν μετά τα μεσάνυκτα σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο που κινείτο με ταχύτητα 121 χιλιόμετρα ανά ώρα αντί 50.

Ο 25χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό, όπου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE