ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Στο στόχαστρο μεγάλης Κυπριακής ομάδας ο Άλτμαν – «Πρέπει να πληρώσουν 300 χιλιάδες ευρώ»

Στο στόχαστρο μεγάλης Κυπριακής ομάδας ο Άλτμαν – «Πρέπει να πληρώσουν 300 χιλιάδες ευρώ»

Η Ελλαδική ιστοσελίδα Sport24.gr γράφει πως ο ΑΠΟΕΛ κοιτάζει την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Όμρι Άλτμαν, με τον οποίο ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεργάστηκε τη σεζόν 2017/18 στο «τριφύλλι».

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, σύμφωνα με τη «walla! sports» οι γαλαζοκίτρινοι πρέπει να καταβάλουν το ποσό τον 300 χιλιάδων ευρώ στη Χάποελ Τελ Αβίβ για να κάνουν δικό τους τον Ισραηλινό.

Αναλυτικά:

«Ο ΑΠΟΕΛ φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Όμρι Άλτμαν και έτσι είναι αρκετά πιθανό ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού να συνεργαστεί ξανά με τον άλλοτε προπονητή των πρασίνων, Μαρίνο Ουζουνίδη.

Ο ΑΠΟΕΛ αναζητεί περισσότερη ενδυνάμωση στην επίθεση και σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα “Walla! sports” παίζει δυνατά το όνομα του Όμρι Άλτμαν. Ο 26χρονος παίκτης της Χαποέλ Τελ Αβίβ μπορεί να παίξει σε αρκετές θέσεις στην επίθεση, ενώ τη φετινή σεζόν σε 36 συμμετοχές σκόραρε 11 γκολ.

Μάλιστα, ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, γνωρίζει καλά τον Άλτμαν, αφού είχαν συνεργαστεί ξανά μαζί τη σεζόν 2017/2018 στον Παναθηναϊκό. Εκείνη την αγωνιστική περίοδο είχε πραγματοποιήσει 19 εμφανίσεις στην Super League με τους πρασίνους, πριν υποστεί ρήξη χιαστού έξι παιχνίδια πριν το τέλος της χρονιάς. Τη σεζόν 2018/2019 επέστρεψε, υπό τις οδηγίες του Γιώργου Δώνη πια, συμμετέχοντας σε 10 ματς στο πρωτάθλημα.

Η κυπριακή ομάδα θα χρειαστεί να καταβάλει το ποσό των 300.000 ευρώ στην Χάποελ Τελ Αβίβ για να τον κάνει δικό της».

The post Στο στόχαστρο μεγάλης Κυπριακής ομάδας ο Άλτμαν – «Πρέπει να πληρώσουν 300 χιλιάδες ευρώ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top