ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος και πάει Κρήτη για τις υπογραφές

Μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος και πάει Κρήτη για τις υπογραφές

Στην τελική ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του 25χρονου στόπερ που αναμένεται να μείνει ελεύθερος, κατά κάποιες πληροφορίες ακόμα και σήμερα, από το ΑΠΟΕΛ, όπως αναφέρει δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας, gentikoule.gr.

Αναλυτικά:

«Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule από την Κύπρο αναφέρουν πως σήμερα το βράδυ αναμένεται να τελειώσει και τυπικά η τριετή παρουσία του Πραξιτέλη Βούρου στο ΑΠΟΕΛ, καθώς αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον κυπριακό σύλλογο.

Το Gentikoule αποκάλυψε την Παρασκευή όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την συμφωνία του ΟΦΗ με το ΑΠΟΕΛ, ενώ ο σύλλογος έχει συμφωνήσει προφορικά με τον 25χρονο ποδοσφαιριστή εδώ και αρκετό καιρό.

Πλέον το θέμα είναι καθαρά τυπικό, καθώς απομένει η λύση του συμβολαίου του με το ΑΠΟΕΛ, κάτι που πληροφορίες αναφέρουν πως θα συμβεί μέσα στην ημέρα ή το αργότερο αύριο και στη συνέχεια ο Βούρος θα πάρει το αεροπλάνο για την Κρήτη, προκειμένου να υπογράψει στον ΟΦΗ μέχρι το 2022, όπως γράψαμε και την Παρασκευή».

The post Μένει ελεύθερος από τον ΑΠΟΕΛ ο Βούρος και πάει Κρήτη για τις υπογραφές appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top