ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία

Δημοσίευμα στη Σερβία κάνει λόγο πως ο αμυντικός του ΑΠΟΕΛ, Βουγιατίν Σάβιτς, μετά από νέο τεστ κορωνοϊού που του έγινε, είχε ως αποτέλεσμα θετικό.

«Βρίσκεται στην απομόνωση του σπιτιού, αλλά η Μίρκα είναι τώρα πανικοβλημένη. Γι ‘αυτό ακύρωσε τα πάντα και δεν πάει πουθενά. Είναι όλοι απελπισμένοι, το μόνο που τους παρηγορεί είναι ότι ούτε την πρώτη φορά, ούτε τώρα, ο Vujadin δεν έχει σχεδόν καθόλου συμπτώματα» αναφέρει επίσης το δημοσίευμα, όπου τονίζει πως ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καθόλου συμπτώματα, αλλά το τελευταίο τεστ που έκανε είναι θετικό.

Τώρα ο παίκτης θα κλειστεί σε καραντίνα και σε 6 μέρες θα κάνει ξανά τεστ, όπου μέσα σε 24 ώρες θα πρέπει 2 τεστ που θα κάνει να είναι αρνητικά και τα 2.

Πατήστε εδώ για να δείτε το δημοσίευμα

The post ΣΑΒΙΤΣ – Κορωνοϊός: Ξανά θετικός – Τι προνοεί η διαδικασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top